Glögg å pepparkaka

Kan man tänka sig vad gott det var med årets första glögg?! Jag å Svägerskan satt hos dom å åt pepparkakor med ädelost och drack glögg och så fick jag titta på en av stjärnorna i deras fönster. Det ger hopp om att julen är nära! :) Jag längtar så till jul! Kanske mest till att få vara ledig å bara ta det coolt å mysa på med familjen... Känns som om det kan behövas!

Jag som alltid vet vem som ska få vad i julklapp ligger aningens efter i den frågan kan jag säga! Men det löser nog sig!! Jag har ju en "curling-kompis" som fixar julklappar för min räkning... ;) Hon skulle beställa julklappar till sina barn å jag passade givetvis på att be henne beställa det där spelet dom önskade sig! Fint som snus så var det fixat! Tack älskade vän för att du finns!! :)

Fullmånen gjorde sig påmind även i natt, men jag hoppas jag får sova denna natt!! Dessvärre har jag väntat med att duscha till alldeles för sent, så jag kommer få sova med blött hår och då vet man ju hur det ser ut imorgon... Nåja det finns ju hårsnoddar! ;)

Nu ska jag faktiskt gå å lägga mig å hoppas att jag inte drömmer lika märkliga drömmar och inte sover lika oroligt som förra natten......

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0