Du är vacker unik och värdefull!

Den rubriken möttes jag av idag när jag kom hem! Reklamen på hallmattan var vänd så att jag såg precis den meningen! Jaja, tänkte jag, det var säkert nån mening med att jag skulle mötas av det när jag klev in, om inte annat så blev man ju glad! :) Vad det var reklam för vet jag faktiskt inte å det spelade ingen roll, budskapet nådde mig! ;)

Det är det budskapet jag tänker att jag vill förmedla till "mina" barn... Både mina "privata barn" och dom på förskolan... Och till "min ungdom"! Bara dom fattar att dom är viktiga som dom är, det spelar ingen roll vad man har på sig eller vad man gillar. Varenda unge är vacker, unik och värdefull precis som dom är! Jag hoppas innerligt att jag lyckas med detta... Om inte med alla så i alla fall med någon! För om dom fattar det, då spelar det ingen roll vad andra säger eller gör, då gör man det man själv anser är rätt... Och det är otroligt viktigt att skilja på det någon GÖR och det någon ÄR... Alla kan göra "dumheter", det betyder inte att man är dum... Det är ett gäng vuxna som oxå borde lära sig det och ta till sig dom orden... Så gott folk, ibland är det värt att läsa reklamen! ;)

Idag har jag varit hos Bästa kiropraktorn å rätat ut mig... Känner mig rätt rak just nu å jag hoppas det håller i sig! Lite massage på detta imorgon, så ska det nog bli bra! :) När jag kom hem från kiropraktorn gick jag å hämtade min E-gumma på förskolan... Vi var ute en stund, hon fick själv promenera hemåt, så det tar ju ett tag... :) Men när man inte har bråttom spelar det ju ingen roll! Det är så fantastiskt att se allt nytt hon lär sig! Allt är väl inte av godo, men det ska ju komma det med! ;) Hon är min allra bästa E i alla fall! :) Sen fixade Lillebror middag å hungrig som jag var passade det bra! :) Jag är så lyckligt lottad som får ha mina syskon nära!

Nu ska jag göra typ INGENTING tills det är dags att sova.... Imorgon är det planeringsdag i stan å efter det massage... Kanske vi kan passa på å äta go-lunch på stan när vi faktiskt har chansen! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0