Peace, Love and Understanding

Fint budskap! :) Efter denna helg fick det även en annan slags betydelse för mig... :)

Jag säger bara HALLELUJAH! Vi har ÄNTLIGEN skrivit klart rapporten till kursen!!!! Nu är det bara att hoppas och hålla tummarna att den blir godkänd oxå! Gärna VG!! :) Vi tyckte ju att så mycket tid som vi lagt ner, borde vi ju belönas lite oxå... :) Nåja, den är i alla fall så gott som klar, så nu är det bara att planera redovisningen och sen slutföra den som är kvar... Förutom att vi ska på nån exkursion med skolan på onsdag... Å vad underbart kul att det är så fint väder ute då lagom till denna utflykt... :( Tyvärr känns det som om det är så oerhört mycket att göra nu, så man egentligen inte har tid att vara på skolan, men vad ska man göra... bara å bita i det sura äpplet å se glad ut! Man kan ju försöka se det som en paus i tillvaron oxå! :)

Efter en hel dag på Kulturens Hus med Bästa studiekompisen, C, har jag varit å ätit middag med Älskade L. Det var evigheter sen vi sågs, igen! Det var nåt vi upptäckte när hon var in hos mig en snabbis å insåg att det var första gången hon såg mina tapeter... Det är visst över en månad sen jag fått omtapetserat... Så kan det gå! :O Å återigen får man säga att tiden går alldeles för fort!! Under denna afton har jag sen roat mig med att skriva personliga brev och se över min CV... Hur ska man beskriva sig själv som "fantastisk"?? Det är inte så himla lätt att "sälja sig"! :) Nu har jag ju redan en tillsvidare tjänst, så det handlar ju om en ny placering, men man vill ju ändå göra ett gott intryck!!

Gårdagen gick mest åt till att slöa, vara ute i solen å läsa... På aftonen hjälpte jag Lilla lillebror å bära lite grejer å sen var vi och tittade utanför hans nya bostad... Sen besökte vi Bror med familj en stund. Hann få några kramar av Prinsessan och en berättelse på hennes vis (det vill säga man får GISSA vad hon säger) om vad hon gjort hos farmor å farfar... :)

I lördags var ju denna 25-års fest! Jag som tänkte att jag kommer vara Tant på stället och säkerligen går hem före 22, blev kvar till närmae 1!! Inte illa, va?! Det var i alla fall riktigt trevligt!! De hade anlitat en kompis som trubadur och han var duktig! Maten var oxå god, så man kan summera det som en bra fest helt enkelt! :) Och nej, jag var inte äldst på stället och det fanns fler i min ålder där! ;)

Nu tror jag att jag ska ta paus från datorn å fortsätta läsa min bok... Jag har som fastnat i den; Ur vulkanens mun skriven av Helena von Zweigerbergk. Det var som inget intressant på tv och det regnar ute, så varför inte passa på å mysa med en bok en kväll som denna?!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0