Thailand calling

Nu blir det minsann inte enkelt att skriva utan prickar... a och o far duga! :)

Vi har hamnat pa ett toppen fint hotell i Kata. Tropic Garden Resort for den som vill kolla!
Flygresan ner overlevde vi uppenbarligen, men det kandes ganska drygt eftersom vi flog under eftermiddag och kvall svensk tid. Nar vi landade var klockan 6 pa morgonen thai tid, alltsa en hel dag till att vara vaken! :) Kan saga att den dagen var himla lang!! Vi tog taxi fran flygplatsen och akte till en agency for att fixa hotell. Det slutade med att vi bokade tva veckor och betalade pa plats! Sa dar ja, da kan vi leva loppan for resten av pengarna! :) Lite olikt att bara gora sa, men sag vad som inte varit spontant med denna resa?! Vi ar i alla fall nojda med boendet. Vi har inte riktigt hunnit se oss omkring sa vi vet inte hur langt det ar overallt. Men vara rum har sea view, det ni! Och det tar ca 2 minuter ner till stranden... Vi betalade ca 45000 bath per rum i tva veckor.
Dagen fortsatte med pool bad, thai massage och sedan pat thai till mddag med Singah. Vi avslutade med solnedgangen och sen kortyspel pa balkongen. Jag kan saga att nar klockan va 21 var vi helt slut och stupade i sang! Men vi hann da med att uppleva Thailand pa manga satt forsta dagen! :)

Torsdagen var vi pa stranden och vid poolen, aven ganget som bor i Patong besokte oss under dagen. Sen tog vi thai massage igen och akte till Pating for middag pa Burger King. Sen besokte vi Hakans bar, men han var inte sjalv dar till E stora besvikelse, sa vi begav osshemat igen. Om onsdagen var lang, sa gick torsdagen med en rasande fart!

Idag ar det alltsa fredag och vi har varit pa stranden och vid poolen. Nu var jag tvungen att fa en paus fran solen en stund och hamnade har...

Som ni forstor sa njuter vi av livet!!! Solar, badar, tar massage och en a annan ol... Det enda nergativa just nu ar att jag har fatt en massa myggbett, och da menar jag manga!! Hoppas dom laker av sig sjalvt sa jag slipper Pharmacy!

Vi har i alla fall med oss ett "alter ego" vid namn MADITA DATON och formodligen kommer ingen tycka det ar kul forutom vi!! :)

Nu har jag uppdaterat er lite i alla fall! Vi lever och mar toppen!!! Hoppas ni har det bra hemma oxa!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nä men fyyyyyyyyyyyyyy vad orättvist! Var in å kikade på hotellet. Gaaaaaaaaaaah! Här i Sunderbyn så snöar det. Å snöar. Å snöar. Vilka kontraster va!! =) Typ 150 cm snö på gräsmattan på några ställen... Nä njut medan du kan! Ha det bra & ät lite kyckling m cashewnötter...

2010-03-28 @ 10:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0