Tankar om tid...

Helt galet när man tänker på tid... När man tänker tillbaka 15 år i tiden så känns det ju nästan som igår... 1995... Det känns ju inge länge sen! Men det är 15 år sedan... Prova sen tänk framåt 15 år i tiden då känns det ju som om det är en evighet bort! Och man kan inte ens planera så långt fram i tiden... Inte jag i alla fall! Idag för exakt 15 år sedan blev jag lycklig ägare av mitt KÖRKORT! Jag minns det väldigt tydligt, för jag var så lycklig så jag grinade! Det är nog bland det käraste jag har i saker man kan "äga"... Vilken frihet det gav när man var 18 år!! Verkligen helt konstigt... För 15 år sedan tog vi studenten! Som sagt, vart har dessa 15 år tagit vägen?!

Det är kanske inte så konstigt att man säger att tiden går fort när man har roligt, för då hinner man inte fundera på tiden utan man är fokuserad på det som är roligt! Men när man väntar då är tiden lång! Nu ska jag försöka fokusera på vad jag har gjort för roligt sen sist....

Igår, lördag, då kändes det som en riktig vårdag! Solen lyste och det var nån minusgrad... Så där som man skulle vilja att hela vår/vintern var! Jag å Cammo promenerade ut till Gråsjälören, köpte varmkorv å satt å surrade. Massor med folk ute på isen, så många passade på att njuta av solen å det betydligt varmare vädret efter kylan å snöstormarna... :)




Det var verkligen helt underbart ute och vårkänslorna gjorde sig påminda direkt! :) Vi tog sedan en långpromenad på isen innan vi återvände hemåt... När jag kom hem hade jag varit ute i ca 5 timmar! Så JA, jag hade fått färg i ansiktet...  :)

På kvällen bar det av till en kollega för lite vin å melodifestival. Riktigt trevligt hade vi! Sen gick vi först på Invit för att sedan fortsätta till Oliver´s. Mycket folk ute även denna helg, men inte alls många man kände... Nåja, vi dansade å hade trevligt ändå å åkte hem med 02.10 bussen... Kan man tänka sig att vettet segrade denna gång! :) Så när man vaknade vid 10-tiden kände man sig rätt utvilad!

I fredags hade jag läsdag å jag träffade C på bibblo i stan... Vi satt där måååånga timmar å hade bara en timmes lunchrast... Dessvärre blev det inte JÄTTE mycket gjort, men vi kom ju en bit på vägen å hade en hemskt trevlig dag tillsammans! Många kloka diskussioner i alla fall, å det är väl inte alltid resultatet som räknas?! På kvällen gick jag över till Svägerskan å såg Let´s dance å surrade... Prinsessan hade åkt till Mormor å Morfar, så hon var inte hemma... Kändes som konstigt tomt på nåt vis... :)

Nedan ser ni snöstormen vi hade i tisdags... Man kan säga att det var lite svårt att ta sig fram. :) Allting vitt, vitt, vitt.........




Här är min nya last i livet! Jag hamnar ju i perioder vad gäller det mesta, så även godis... Nu är det denna choklad som jag (tyvärr kanske man ska säga) hittade i hyllan på affären... Å den är vansinnigt god! Fatta att få både choklad OCH salt på samma gång!! Det ni!! :)


Nu ska jag försöka göra nåt vettigt av denna söndag... Kanske ta mig till solariet för att bättra på den likbleka färgen... Vore ju bra om man i alla fall inte är genomskinlig.... :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0