sola och bada

... och dricka pinacolada! Inte hela sanningen, men nara pa... Det handlar nog mer om en a annan Singah eller Chang och det ar ju for ovrigt godare oxa!

Som ni forstar sa njuter vi av livet!! Vi har mest badat i poolen de senaste dagarna da det ar sa varmt sa vi har blivit lite extra solbranda... :) Det sags att det ar lite extra varmt i Thailand nu, a det kanns! Igar kom ett ordentligt regnvader som rensade luften en aning, sa nu ar det inte lika kvavt...

Igar var nagra av oss in till Patong pa kvallen och shoppade lite och hamnade sedan pa Bangla road. Det som inte finns att kopa pa Bangla road, det kan inte finnas att fa tag pa! Dar saljer dom verkligen allt... Det ar sa mycket intryck, sa man blir nastan lite yr i skallen.... Kanns ju dessutom aningens knasigt att sitta och dricka en ol och samtidigt dansar en massa halvnakna kvinnor (eller man) runt en... Jag a JC sa till varandra att egentligen ar det ju helt knasigt, men eftersom detta ar femte gangen har nere, sa har man pa nat satt vant sig, sjukt det med! :)

I lordags, (man ar ju ratt borta med dagarna numera eftersom alla liknar varandra) var jag, Cammo, C, A och J pa Easy Rider och lyssnade pa live musik. Det var riktigt skoj! Dock var vi nastan dom enda gasterna pa stallet, men vad gor det nar man kan ha kul anda?! Lite galet var det ju! :)

Massage tar vi var och varannan dag, i fredags var vi lite val branda pa axlarna och tankte att en fotmassage blir ju bra.... Det ar bara det att i en fotmassage ingar uppenbarligen aven hand- ansikts, och axelmassage! Ja, vi bet ihop och overlevde....... :)

Myggen alskar mig fortfarande och jag kommer troligen sla nat slags rekord i antalet myggbett! Dom biter kanske dom andra oxa, men det ar nog bara jag, JC och J som far hemska bett.... Tur dom har bra Pharmacy sa man far kramer mot det mesta! :)

Nu ar det dags att aterga till att bada!!

Kram alla fina dar hemma i vintriga Sverige! :)

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Chang dominerar ju ut Singha totalt, billigare OCH mer alkohol! =) Vi ar i Nha Trang nu, ar lite halvkasst vader har. Regnade i forrgar och har varit lite mulet. Jag ska ivag och dyka imorgon igen, ska bli riktigt kul! Ha det bra!

2010-03-31 @ 16:56:24
Postat av: Jenny E

Hej...Kul att läsa din blogg. Ni verkar ha det toppen förutom dessa jäkliga mygg. Minns det som igår, med våra bett vi fick där senaste resan. Helt sjukt....matti hade såna bett som tillslut krävde läkarvård, kortisontabletter, anthistamin och en massa salvor... enorma bölder, för mig var det inte lika illa. Vi glömde helt enkelt smörja oss kvällstid de första dagarna, och sen var det kört. Såå sjukt vad det kan klia... Men när vi väl hittade ett medel som hjälpte till att slippa fler bett så var det något så enkelt som en slags hudlotion som samtidigt skydda mot myggen, med en speciell doft. Men helt okej...det är ju inte så kul att börja med myggmedel efer att man duschat och just fräschat upp sig. Detta medel fanns i all möjliga diverse-butiker. Men denna dofta bara lite "blommigt" på nå vis.VI SLAPP FLER BETT, TACK VARE DENNA. Hoppas verkligt ni slipper läkarbesök och att ni kan njuta fullt ut ändå. Sköt om er...och smörj för att värja er mot eländet i paradiset... Fast Annica, myggen kan ju aldrig vinna över det Thailand för övrigt hara att ge : ) Må så gott!

2010-03-31 @ 23:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0