Jag har bara regn hos mig

I alla fall utanför fönstret... I övrigt känns det ju faktiskt som om det mesta ordnar upp sig och snart kanske man orkar ta tag i sitt liv igen... Jag skojade med dom på jobbet om att jag kommer att rulla ut som en badboll från det där huset så mycket som vi äter och fikar hela tiden! :) Det är som att ju stressigare det har varit desto större har behovet av att äta något blivit... helt sjukt! Och så orkar man inte göra nåt heller. Det har ju känts som ett helt företag att knyta på sig skorna och gå ut å promenera... Ska bli ändring på detta, jag lovar! Det var nån på jobbet som sa att det bara går att ha "resorbyxor" numera! Jag är inte riktigt där, ÄNNU... Och ska ju som sagt ta tag i detta livet, så jag ska väl inte hinna dit heller! :)

Det enda som diskuterats denna helg är ju detta fantastiska Kungliga bröllop! Men så himla vackert det var!! Jag grinade ju redan när Viktoria kom in i kyrkan och inte blev det ju lättare att se att Daniel oxå grät! Men så vackert, så romantiskt och det kändes verkligen som ÄKTA KÄRLEK också! En "Vanlig" kille från Ockelbo har fått sin Prinsessa! Och hon har fått honom! Så himla fint!! När dom tittade på varandra så var det verkligen med kärlek i blicken! Och för den som missade Prins Daniels tal till Kronprinsessan Viktora, ska ni få en länk här!
Prins Daniels tal

Igår var jag hos M i S-byn tillsammans med C och senare dök även två till upp. Vi såg bröllopsfesten och drack lite vin och skrattade och surrade innan vi åkte in till stan och gick på Båten... Det var inte så mycket folk ute och det berodde nog mest på vädret... Men vi hade i alla fall trevligt innan, å då spelar det inte så stor roll det andra... Träffade några bekanta oxå...

I fredags hade vi avslutningsfest med jobbet och passade på att fira våran blivande 60-åring! Jag, A-K och H träffades på Roasters innan och sedan begav vi oss till Waldorf för middag. Kvällen avslutades på Båten där det var rätt många bekanta ute. Kul! Vi hade en riktigt trevlig kväll!! :)

I tisdags var det avslutningsfest med barn och föräldrar på jobbet! Föräldrarna hade ordnat allt, så vi behövde bara stå med armarna i kors... (Krävdes massor med vilja för att inte ställa sig å hjälpa till... Jag har ju lite svårt att se på :) ) Men det var fantastiskt bra ordnat och så skönt att vi sluppti förbereda nåt... Jag hade nära till tårarna några gånger av alla avsked... Men jag klarade mig i alla fall... Om man nu säger så... :) Trevligt var det i alla fall! Och presenter fickc vi för vårt fina arbete med barnen! Och föräldrarnas tacksamhet säger ju mer än allt annat... JA, Vi har gjort ett bra jobb!!!!!!!!!!!!!!!

I onsdags hade jag med mig Prinsessan till jobbet! Jag har ju lovat barnen att hon ska få följa med nån dag så nu var det dags! Men oj vad hon trivdes! Och barnen ville ju såklart vara med henne hela tiden! Spännand med en liten på plats... :) Kändes som att flickan var inskolad å klar på nån minut! :) Hon lekte massor både ute och inne... Det som var lite mindre lätt, det var att äta lunch när det fanns så mycket annat spännande runt omkring... :) Fasters älskade Prinsessa! Vad tiden har gått fort och vad stor hon kändes! :)
................ På aftonen var jag å A-K å hälsade på hos "våran" pojke... Sa "hej då".... Jag hade en trevlig onsdag! :)

I torsdags hade jag tvättstuga å så hälsade jag på hos Bror med familj en sväng oxå! Träffade även H&H där! Och myste med E såklart! Jag hade med mig ett par tights som jag köpte åt henne... Jag hade ju köpt kläder åt mig själv å använt rabbattkuponger å när jag återlämnade ett av plaggen skulle 50 kronor "brinna inne" och istället för att "slösa" 50 kronor på ingenting fick E tights... :) Hon ville i alla fall prova dom å visa sina nya... Tänk att dom redan när dom är så små kommer på det! :)

Det var väl veckan som gått ungefär?! :)

Nu ska jag iväg å dricka kaffe hos "min familj". Ringde Mamman och då hade hon bakat kakor dessutoM, inte illa! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0