Varför går helgen alltid så fort?

Det är den frågan jag ställer mig just nu! Det är fredag å så är det söndag..... Tänk om vi skulle ha tre dagars helger istället, men å andra sidan skulle man väl rätt snabbt vänja sig vid det oxå å så går det fort! :)

Gårdagen försvann då som en vind! Jag började dagen med att tvätta lite kläder å sen tog jag med mig Prinsessan till stan så att hennes Pappa kunde tvätta å städa... L har ju haft sån otur på senaste tiden vad gäller sjukdomar å nu hade hon fått öroninflammation! Jag lider med dig å skickar över lite extra energi så du blir frisk fort! Så då fick Prinsessan följa med mig, så hon inte skulle hjälpa till där hemma med städningen.... :) Jag hade ärendet att beställa nya glasögon. Har haft hemma fyra bågar på prov sen i fredags å hade bestämt mig för ett par... Med en del hjälp då, har ju aningens svårt att bestämma mig... :) Promenerade in å eftersom E somnade så bra i vagnen tänkte jag att jag lika gärna kan gå hem oxå... Sen var jag hemma hos dom med henne en bra stund... Vi lekte en hel del... Å nu har hon ju blivit så duktig på att gå med "lära-gå-vagnen" oxå... Hon tittade på mig när hon gick precis som att hon ville säga "Faster, titta vad jag kan!" Det är så spännande med allt som händer i hennes liv... Våran lilla glädjespridare! ♥

När jag å Lillebror hade fikat så messade T å kollade om jag var hemma, hon å H var nämligen i L-å... Så då kom dom förbi hos mig å drack kaffe! Så himla trevligt! Anci gillar! När dom åkte var det bara att hoppa in i duschen å sen äta nån slags middag innan D skulle skjutsa mig på party... Satt å surrade med trevliga brudar till ca 21:30 när jag tog bussen in till stan å gick på Invit med L, Cammo å J... Sen var vi på Olivers.... En trevlig dag å kväll som varit mycket social!!

Dagen igår var social å dagen idag har absolut inte varit det! :)

Det känns som om hela veckan har varit rätt fullspäckad. Måndag jobbade jag sent å var hemma vid 18, tisdag hade vi p-möte å slutade 20.00, onsdag var ju den där dagen from hell å på torsdag var jag rätt trött å tog det mest bara coolt hela kvällen... På fredag var jag å kollade synen å på kvällen var jag på "kalas" hos E... Kul å träffas. P var oxå där med barnen, kul å träffa även dom! Det var en liten tjej som absolut skulle följa med till Thailand! Det var inga problem att vara borta två veckor... "Snälla A får jag följa med??"... Vi bestämde i alla fall att vi skulle drömma om Thailand å mötas där i drömmarna! :) Sen var det Let´s dance i TV-soffan...

Tankarna snurrar i huvudet, men dom känns inte riktigt strukturerade... Man kanske skulle skriva en sån "To do-list"... Då kanske det inte är så farligt i alla fall... Man kanske inte ska tänka så himla mycket utan leva i nuet istället... :) Det mesta brukar ju lösa sig!

Ikväll är det, till min stora besvikelse, inte någon Johan Falk film... Men då får jag se på "Damernas detektivbyrå" istället... En mycket underhållande serie! Man får sig många goda skratt! :)

Lyssnar nu på Lars Winnerbäck!! Hugger i sten

Veckan börjar med att vi imorgon ska ha "jobb-kväll" på jobbet, nu händer det minsann en massa på avdelningen å det är väl bara att smida medan järnet är varmt, som det heter.... På tisdag har jag (ännu) ingen plan, men på onsdag är det barngympa å så skulle jag vilja gå på den där föreläsningen med Urban Nyström.... Inte undra på att veckorna går fort!!

Ny vecka - nya möjligheter!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0