Johan Falk

Det är helt okej söndagsunderhållning på TV4 numera... Jag har inte hunnit se Johan Falk filmerna, så det passar utmärkt för mig att se dom nu! Och hittills tycker jag dom är riktigt bra! Så det är vad jag syssalr med... Tyvärr är det ju ett långt avbrott med nyheter mitt i å för att inte somna i soffan får man passa på att surfa lite... :)

Gårdagen var en dag som gick i socialiserandets tecken!! Började dagen med en prommis med Mamman från "min familj" å deras hundar... Sen var jag å fikade på stan med Sus. Det var så fantastiskt trevligt att träffa henne å fylla på energiförrådet! Hade gärna valt att jobba med henne under en mycket längre tid än vad jag gjorde, men så blev det inte... Hon har lärt mig mycket och jag hoppas att det inte dröjer så länge tills vi ses igen! :)

Efter detta möte var det dags för nästa "energi-knippe", nämligen Guddottern! Hennes mor å far skulle fira Pappans födelsedag, så hon fick mysa med mig! Alltid lika kul å få umgås med henne!!! Vi gick över till Bror med familj en sväng oxå för att hon skulle få leka lite med Prinsessans leksaker... Sen dök hennes mamma å pappa upp å jag åkte hem till dom för att fira födelsdagsbarnet... :) Mera tårta! :) L å P kom oxå dit, så jag kunde sedan lifta hem med dom. Nu är det nära tills det blir "leverans" av bebis å det är så himla spännande att få se vem som bor i magen! Det var så kul å känna på magen där bebisen rörde sig massor... :) En trevlig kväll med trevligt umgänge!! :)

Dagen idag har mest gått åt till att tvätta kläder...... Och så har jag sett en film "Whatever works"... Sisådär skulle jag vilja säga om den....

Nu ska jag återgå till Johan Falk för å se hur det ska gå med "Vapenbröder"...

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0