Torsdag?!

Trodde det var torsdag idag, det är det INTE! Jaha, det var ju synd att komma på det då... Nåja, imorgon är det ju faktiskt torsdag! :) Jag vet inte om det är min längtan efter ledighet som gör att jag tror att veckan gått längre än vad den gjort... Men SNART, SNART, SNART!!! Oj vad jag ska njuta!!! 

I dag har jag å Finaste E varit å ätit "julmiddag" på Waldorf... Å då förstår man ju att det inte var julmat vi åt! :) Men vi har haft så himla trevligt! Tiden gick så fort, så helt plötsligt var klockan 19.30! Men tiden går ju fort när man har roligt, såååå....

Igår var det en Faster - E dag! Vi åkte på Barnens Hus med bussen å köpte hennes julklapp! :) Fick sällskap av E också... En trevlig dag i vanlig ordning! :)
 
Jag mår som jag vet inte vad igen i halsen... Tänkte att bara jag nu klarar mig fram till julledigheten så kanske alla baciller på jobbet dör när barnen inte är närvarande! Så vi får hoppas alla får vara friska efter julledigheten... Jag är så sjukt less på detta å ännu mer less på att behöva beklaga mig över saken!!! Men nu ska jag försöka att inte träna alls, inte ens promenera på ett tag, så kanske, kanske, kanske.........

Idag konstaterade vi på jobbet att när det varit fredag har vi haft 6 (!!!!) NYA vikarier i huset!! Alltså sådana som inte varit hos oss tidigare... Kanske ytterligare en anledning till att man inte blir frisk?! Även om personen är duktig så är den ju helt ny å man måste tänka för flera...... Men man ska väl vara glad att någon dyker upp i alla fall?!

ÄH, nu kändes det som om jag mest klagar, så nu slutar jag med nåt trevligt.... Vi ska till Western Farm med arbetet på fredag, å det är ju kul! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0