Hela helgen har gått

Och med fart dessutom! Vi hade en riktigt trevlig fredag eftermiddag och kväll. En bra utbildning i "Hållbart arbetsliv"... Vi fick sitta i grupper och jobba med hur vi ska ha ett hållbart arbetsliv på våra förskolor. Det som i slutändan fick mest "poäng" var TRIVSEL! :) Efter den eftermiddagen begav vi oss till Boden för att checka in på hotellet... Nåt glas vin inne hos en av kollegorna... Vi kunde nästan ha deltagit i tävlingen "Hur många får plats på typ 7 kvadratmeter"... Alla var inne i det lilla rummet samtidigt, tror jag! Det var i alla fall trevligt! När klockan närmade sig 19 begav vi oss med buss till Western Farm. Där fick vi avnjuta en bra underhållning, helt okej mat och såklart trevligt sällskap! :)

På lördag var det planering som stod på schemat och sen återvände vi till L-å vid 13-tiden... Då hade mor å far anlänt till stan så jag gick på stan med Mamma ett tag. Efter det åt vi middag gemensamt hos Lillebror med familj. Lördagkvällen spenderades framför tv:n där jag samtidigt tillverkade lite julkort! Jag har som fått mersmak på att tillverka kort, det är riktigt kul! Tänk om man hade mer tid, vad mycket roligt man skulle kunna pyssla med! :)

Idag är det söndag och fjärde advent.... Sista ljuset är tänt, så nu är det bara att invänta julen... Och hoppas på att den där julkänslan också ska infinna sig till fullo! :) Jag har varit på besök hos fina vännerna på Gamla vägen. Hade med mig Lill ♥ så hennes mor å far fick äta julbord i lugn å ro... :) Efter besöket åkte vi buss hem till mig å åt middag å ritade....

Jaha, så var söndagen oxå till ända å jag ska arbeta två dagar den kommande veckan.... Sen ska jag vara LEDIG i fem hela dagar! :) Färden går norrut till byn på onsdag morgon.... :)



Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0