Födelsedag

Det är ingen vanlig dag, för idag är det min egen födelsedag! I alla fall i några minuter till! :) Jag gillar att ha "kalas" och bjuda vänner på fika! Det gillar jag! Kanske inte så konstigt som den sociala människa jag är! :) Sen behöver man inte nödvändigtvis räkna ljusen på tårtan! ;) I min värld känns det ändå som om man vore typ 10 år yngre... Jag kan inte begripa hur det kommer sig att jag fyller 34?! TRETTIOFYRA! Men ni hör ju själv! Känns som en matematik som inte går ihop.... Nåja, det heter väl att man är ung i sinnet.... :)

Jag har i alla fall haft en toppen dag! Började med att arbeta från 6.30... Hade inbokat frissa-besök kl. 14 och känner mig hel-nöjd efteråt! :) Sen hem å fixa middag till världens bästa Bröder och Svägerska och brorsdotter och Guddotter å hennes mamma... Under tiden kom Finaste Cammo förbi å fikade... :) Sen kom också Bästa J och E och M, så jag har fått socialisera minsann! Ätit gott å fikat gott och bara myst på! :) Och så har jag å Bästa kusin J hunnit prata till punkt... Det var ett tag sen sist! ;) Icket att förglömma var en semifinal i Idol....

Nu är det sängen som gäller! :) Inväntar några gäster även imorgon... Å så blir det troligen inflyttningsfest hos Bästaste lilla Lillebror!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0