Dan före dan som övergått i själva dan

Fundera på det ni! :)

Har idag besökt Affären med Mamma och Svägerskan... Det var verkligen fullt med folk! Hemvändare och bybor... Lite facinerande är det ju att man faktiskt inte känner igen en väldigt stor del av alla man möter... Har jag kanske bott borta så länge så jag inte känner igen alla "barn" som blivit stora?? Och nyinflyttade... Men såklart är det massor med hemvändare så här i juletid också... Nåja, allt kändes i alla fall sig likt när jag stöter på kvinnan som pratar för sig själv precis innan kassan... HON känner man igen i alla fall! :) Men även hon hade blivit "gammal" på nåt vis...

Dagen idag har gått i umgängets tecken... Har varit på besök hos fina vännen T och hennes familj tillsammans med E... Druckit kaffe å surrat.... :)

Och så har vi såklart haft familje-umgänge typ hela dagen! Uppesittarkväll med glögg och pepparkakor med ost och alltihop avslutades när dagen övergått i julafton med att provsmaka skinkan! :)

Och så har fina kusinerna S & M varit förbi en sväng... Dom träffar vi igen på juldagen! :)

Och nu ska jag gå å lägga mig å läsa en stund innan jag sluter mina blå/gröna... Imorgon (idag) kommer Tomten! ;) Tänka sig att när man var barn så väntade man så mycket på denna speciella dag så man knappt kunde somna och en timme kändes som en evighet.... Det var tider det! Nu skulle man önska sig fler timmar på dygnet för att hinna med allt man vill... Undra om Tomten kan fixa den önskan oxå?!

Kram alla fina! :) Var rädda om varandra och sköt om er! Med en önskan om en riktigt GOD JUL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0