Helg!

Fy bubblan vad skönt med fredag! Denna vecka har sannerligen varit en aktiv vecka för min hjärna, vilket naturligtvis också lett till att kroppen är helt slut! Och nästa vecka orkar jag inte ens tänka på ännu! :) Då kommer de flesta barnen på arbetet och mina nya kollegor är oxå åter efter semestern, i alla fall de flesta av dom. Ska bli skoj å träffa dom och höra hur alla rutiner är och så... Nu vet man ju knappt vem som ska gå ut med soporna! ;) Allt är ju nytt, men spännande!!!

Dagen idag började i ottan, och eftersom vi hade så lite barn så tyckte min kollega att jag kunde gå hem redan vid 12.30... Fint som snus! :) Kunde sannerligen behövas efter denna vecka med allt nytt! På eftermiddagen inviterade jag goda vännen Cammo på kaffe och fika och en massa "strunt-prat"! Trevligt minsann! Sen middag och sen har jag tagit en cykeltur och cyklat förbi Coop och hyrt "Brothers" och så råkade jag köpa lite godis oxå! ;) Men det är ju fredag!

Igår var jag på den där hälsoprofilbedömningen som jag trodde skulle skicka mig på rehab å allt möjligt... :) Men det gick över förväntan! Jag är ju i alla fall inte död! Och konditionen var betydligt bättre än jag hade trott! Nu är det bara att göra allt för att man ska vara ännu bättre när man ska tillbaka om 6 månader! Det finns ingen annan som kan förändra ditt liv mer än du..... :)

På kvällarna är det spikmatta och boken SLASH som gäller! Alltså jag är så inne i den där boken och allt personerna i Guns n´roses har varit med om, så jag vill bara läsa hela tiden! Klart läsvärd och det är ju ännu roligare när man kan låtarna som han skriver om! Man kan inte tro att det är sant det dom varit med om, och att dom överlevt!

Nu ska jag slänga mig i soffan å se den där filmen å äta mitt godis! I helgen blir det eventuellt NOLIA och på söndag är det 3-års kalas! NICE!

Trevlig helg!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0