Sawadee

Kan inte garantera att stavningen blev ratt, men det betyder i alla fall hej!

Vi fortsatter att njuta av livet pa den har sidan av jorden... Det har askat en hel del pa kvallarna, men som tur ar ar jag ju inte ensam! :O Igar akte jag, JC, A och Stora E in till Patong for att traffa Hakan pa hans bar... E gillar han mycket och ville fa ett kort pa han. Nar vi skulle aka in oste regnet ner och vesporna som forsokte ta sig fram pa gatorna hade vatten upp till halva mopeden! Helt otroligt!! Men det rinner undan snabbt och idag var ju allt borta! Det var en trevlig tripp igar... Jag ar ju kand for att bli rastlos, sa jag maste som gora saker emellanat... :)

Annars gar dagarna valdigt fort!!! Snart ar vi ju pa vag hem igen..... Kan som inte fatta att klockan ar 8 pa morgonen och sen helt plotsligt ar den typ 15 pa eftermiddagen... Och sa ar det natt igen... Och man gor ju egentligen ingenting! Nu har jag snart last ut aven Mia Tornbloms "Sa dumt!" sa jag ar innen i en knarkares varld... :)

Lite shopping har man oxa hunnit med, men vi har annu inte varit till marknaden i Karon! Det ar da det galler.... :)

Imorgon ska de flesta av oss ivag med en speedboat (ja, L jag ska satta mig pa en sadan igen!! :) ) vi ska besoka flera oar och snorkla och sadant. Vi blev sapass manga sa vi far en egen boat, inte illa! Kostar oss 1500 bath/person och da har T prutat ordentligt, blev typ halva priset! :) Det ar ju hur bra som helst att vi har med oss S pa denna resa, hon pratar ju thail flytande!! :)

Jag hoppas verkligen att varen ar pa vag dar hemma, sa i alla fall lite av snon har forsvunnit... Har dock fatt rapporter om att det kommit annu mer........ Lite kontrast till att ga pa stranden med sanden mellan tarna! :)

Ikvall blir det nog dino restaurangen, sa vi far traffa den lilla elefanten som "jobbar" dar... :)

Kram alla fina! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0