Sanden mellan tarna och i sandaler av plast

Lite sa ter sig dagarna for oss har i Thailand... En svang ner pa stranden sa vi far kanna sanden mellan tarna och vara flip flop skor ar val kanske av plast... Det ar dom enda skorna man anvander har nere.... Ratt nertrampade vid detta laget, sa jag har kopt nya som far folja med mig hem!

Gardagen borjade tidigt for att vi var pa en batutflykt med speedboat.... Det var en lite storre bat, sa det gick bra! Vi var val ca 20 personer med pa baten varav varat sallskap bestod av 10... Det var en riktigt bra resa da vi besokte Kaya Island, (tror den hette sa), hur vackert som helst! Lite snorkling och sedan vidare.... Vi stannade och tittade pa de hoga bergen som kommer upp ur havet och badade pa djupt vatten. Sedan besokte vi Maya bay dar The Beach ar inspelad och pa Phi Phi Don at vi lunch. Sen besokte vi Monkey Island dar man kunde mata aporna... Sen ett snorklings stopp till. Dar underholl jag nog hela baten da jag holl pa att drunkna for att jag skrattade sa mycket! Jag blev ju radd for fiskarna som helt plotsligt befann sig i mitt ansikte for att dom kastade brod till dom. Och ju mer jag skrek och skrattade desto roligare tyckte ju alla att det var att mata fiskarna! Till slut var jag tvungen att ga upp sa jag inte skulle drunkna pa riktigt med mitt cyklop! Ja, jag bjuder pa det!!! Det var en bra resa och man fick se mycket vackert av Thailand!

Pa kvallen var vi och at pa en restaurang i narheten och nu var det gott med potatis och en rejal kottbit! :) Efter det lite shopping och sa kopte vi losgodis, typ svenskt sadant, och firade pasken! :) Och sen somnade Anci valdigt gott efter en hel dag ute till havs!

Dagen innan det, kan det ha varit torsdag det?! Da var vi pa Dino och at dyr mat och matade elefanten. Lilla E var helt galen och kramade om snabeln sa jag trodde den skulkle fa ont... Sedan var vi pa shopping tur till Karon...

Nu kanns det som om vi snart ska aka hem igen... Tiden gar fort nar man har roligt!!! Ska bli skoj a traffa alla dar hemma och sarskilt barnen saknar jag!!! Ska bli kul och komma pa jobbet ocksa och traffa barnen! Sen att det ar en enda rora dar nar jag kommer hem, det tar jag da! Har helt kopplat bort det nu, eller i alla fall nastan helt... :)

Nu ska jag fortsatta pressa i solen vid poolen!! Ikvall blir det nog party sa vi far fira pasken ordentligt! ;)

Glad pask pa er!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Therese

GLAD PÅSK!!!! kram...

2010-04-04 @ 09:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0