Var ligger landet där man böjer bananerna?

Är det samma land där dom bor indianerna? Eller där Tarzan svingar i lianerna?
Det är dom stora frågorna i livet som man vill ha svar på! Och har man bara barnasinnet kvar, då ställer man fortfarande dessa frågor som vuxen! :) Nu har jag ju snott frågorna från texten till sången som Mojje sjunger, vet inte om han skrivit texten, men nog är det en rätt bra text i alla fall!

Yesterday - en bra dag! Fick ju träffa min älskade Prinsessa!! Hade inte sett henne på över två veckor, så det kändes som om hon hade vuxit JÄTTE mycket! Snacka om att ge glädje! Man kan verkligen sitta å titta på henne och prata med henne å leka med henne hur mycket som helst! Och jag har ju (hoppas jag) barnasinnet kvar, så jag älskar ju alla dessa möten med barn! :) Barn har så mycket att lära oss vuxna, sånt som vi har glömt bort att fundera på medan vi skaffat oss livserfarenhet... :) Jag skulle ju egentligen ha träffat min kontakt-tjej igår, men hon lämnade återbud, så jag hade inget alls inbokat igår... Fick lite extra tid hos min bror med familj istället...

Idag en dag med huvudvärk, trist! Har dock fått dela bördan med flera andra då det verkar som om många haft huvudvärk idag... Kan ju ha å göra med det snabba väderomslaget... Har oxå efter arbetet varit på "ekonomisk rådgivning" på banken... Som om det skulle hjälpa?! Det är ju som intressant om man sätter sig in i alt sånt där med aktier å fonder å sånt... Men det är bara å inse att det är inte mitt intresseområde!! Tyvärr, för dom som kan å orkar hålla på med sånt kan ju tjäna stora pengar! Nåja, så länge man har råd å leva å bo, så är det ju ändå bra!! :)

Efter detta bankärende som tog betydligt längre tid än jag någonsinn kunnat föreställa mig, så cyklade jag till "min familj" där jag var med de två yngsta medan Mamman skjutsade Storkillen på sportskola... :) Mellankillen gav mig en komplimang, som han ju inte förstod att han gjorde, han såg min profibild på FB och när jag frågade om han kände igen "tanten" sa han att Moster I är en tjej, ingen tant! Tack gull-unge!! Han kan konsten å göra en varm om hjärtat... Idag hade han målat sig röd i ansiktet, han hade inte orkat söka efter papper.... Så kan det oxå vara! Ja, alla dessa barn dom förgyller ens tillvaro!

Imorgon är en låååång dag på arbetet! Vi har föräldramöte på kvällen å jag ska inte åka emellan, kändes lite onödigt att frakta arslet med buss för å va hemma ca 90 minuter... Jaaa, nog blir det säkert bra!

Nu är det sängen som gäller!!! Sov gott!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Skatan

Ja såna där små kan verkligen förgylla ens dagar ibland! =) Vår Arvid, som har blivit intresserad av att räkna på sistone, sa till mig: "Mamma, du är mer år än pappa, men pappa ser gamlare ut, för han har grått hår" "Ja det har du rätt i", tyckte jag"... =) Ja sånt lever iaf jag lääääääne på! =)

2009-09-23 @ 08:40:00
Postat av: Sofia

jättefin och intressant blogg!! =) hur länge har du haft den? :D

2009-09-23 @ 09:19:15
URL: http://elodia.blogg.se/
Postat av: Anci

Svar:

Sofia: Kul att du hittade min blogg! Jag har haft den lite mer än ett år å skriver om allt som faller mig in för stunden... :)

Skatan: Dom är underbara dom där ögonblicken!! Å man lever lääänge på dom! ;)

2009-09-23 @ 16:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0