Den nya influensan...

... skapar mycket oro! Så säger dom på Nyheterna... Å det är ju sant oxå! Har idag försökt inhandla handsprit på två apotek, å det var slut på BÅDA! Så nog tusan har det skapat en oro och extra försiktighet... Jag då som alltid har handsprit hemma (har ju ett sådant arbete... och är dessutom maniskt rädd för magsjuka...) sitter ju inte i sjön ännu i alla fall, men jag hade tänkt fylla på förrådet å dessutom kunna ha flaskor på lite olika ställen, såsom i handväskan! :) Nu får det vänta ytterligare nån dag å så måste jag ju komma ihåg att inhandla det oxå! :)

Dagen idag har jag varit på massage å det var (i vanlig ordning) välbehövligt! Nu hade jag ju dessutom gjort den där vurpan på arbetet, så det var ännu mer behövligt... En sån tur att jag hade bokat tiden redan innan då! :) Eftersom jag har gått hos Ann på massage i en massa år, är väl typ 7-8 år eller nåt, så kan hon min rygg rätt bra! Känns tryggt! :) Känns som vanligt betydligt bättre när man kommer därifrån än innan man gick dit i alla fall!

Kanske är så att jag måste rapportera om hur min helg varit, men det får bli en annan dag, för nu insåg jag att klockan ju är massor igen!

Ny dag - nya möjligheter... imorgon!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0