Jag kan flyga, jag är inte rädd! :)

Ibland undrar jag om man får be folk fara åt h-vete?? I alla fall om man gör det tyst för sig själv, sådär så ingen annan hör?! För ibland känns det såååå mycket lättare i hjärtat å på axlarna när man fått tänka tanken... Jag har verkligen haft lust å säga det några gånger dom senaste veckorna, har dock låtit bli... Jag har oxå lust å skrika som barnen gör ibland att du är dum och du fattar ju ingenting! Och jag har definitivt lust å säga att dom borde lära sig lyssna på andra å inte vara så j-la avundsjuka! Jag har låtit bli! Och från och med imorgon hoppas jag att jag ska slippa känna känslan eller ens tänka tanken! För nu är jag less! Och inte bara jag! Det värsta är att man till slut själv blir nån man absolut inte är! Man blir en sån som är elak i tankarna och som själv gnäller... Å det är ju inte jag!! Jag är positiv å glad å älskar livet! Jag tror att det mesta går att lösa å bara man pratar med varandra, så fixar det sig! Och sån ska jag fortsätta vara! Banne mig! Å är det då så att det stör andra människor att man är social å glad, så är det deras problem å inte mitt! Så det så! SÅ DET SÅ! Nu var det sagt så nu gäller det! :)

Idag har jag varit till min älskade Prinsessa! Och gullat me henne å lekt me henne (så gott det då går att leka med en som bara är fyra månader)... Jag hade med lite leksaker till henne som Mamma i "min familj" hade rensat ut... Hon blev så nöjd över dom å smakade på alla! Tack du älskade unge för all positiv energi du ger din Faster! Du vet det inte själv, men jag blir sååååå GLAD av dig!

Gårdagen var liksom idag en rätt märklig dag... Blev inget p-möte å lika glad är jag för det! (läs: ÄNNU gladare) Så istället åkte jag å träffade tjejen jag ska bli kontaktperson för... Det blir nog bra! Vi ska träffas på måndag första gången å lära känna varandra... Nåja det fina i kråksången var ju att jag på mitt "gamla jobb" oxå fick träffa gamla kollegor! Ganska skönt när man hör dom prata att inse att det där behöver jag inte bekymra mig om längre! :) Dom frågar om jag saknar jobbet å ärlig som jag är säger jag NEJ! Eller vissa delar kan jag ju sakna, såklart, men inte det ständigt dåliga samvetet över att inte hinna å känslan av att inte räcka till... Och inte ansvaret över att det ska finnas vikarier om nån blir sjuk osv.... Det man faktiskt kan sakna är ju det man knappt hann med att jobba med för allt annat som skulle göras! :) Så jag är glad å nöjd över det jobb jag har! Och jag älskar ju verkligen jobbet med barnen, det är ju bara synd att det ska finnas en massa annat som ska ta energi!

Efter att jag varit på detta möte, så promenerade jag hem med V... Å så pratade jag med L som bjöd in mig på middag! TACK! säger jag bara! Så himla trevligt att få äta någon annans mat! Dessutom var jag så himla hungrig oxå, så det passade ju ypperligt att jag slapp laga maten själv! Sen var jag med grabbarna Bus ett tag medan L var å inhandlade en ny diskmaskin! Storkillen har drabbats av vattkoppor och han sa att han nog hade minst tusen prickar å jag är beredd å hålla med, för prickarna var många! Sen fick jag en trevlig pratstund me mamma L oxå... Dock inte lika lång som dagen innan då vi samtalade till långt in på kvällen! :) Nog är det tur man har vänner som orkar lyssna och som sedan tillägger att man visst är bra i alla fall! För ibland tvivlar man ju efter att man haft en h-vetes dag på sitt arbete...

Igår har jag oxå lyckats klanta till det rejält! Ramlade ute på jobbet med ett barn i famnen... Snubblade över en sten å vi får väl vara glada att ingen slog sig mer... Mitt fokus var ju på att se till så barnet inte hade skadat sig å sen när jag själv en lång stund senare kände efter insåg jag att jag nog hade "lite" ont i ryggen... Idag har jag mer ont å speciellt i ena axeln... Måste väl skriva en sån där skaderapport... Man vet ju aldrig vad som inträffar i framtiden... Men vad ska man skriva som orsak?? KLANTIGHET, eller vad?? :)

Idag är det visst onsdag, men det känns som om denna vecka pågåttt i all oändlighet!! Funderar på om jag skulle packa mig till byn till helgen... Vet dock inte riktigt om jag ska orka med det?? Det är ju skönt å va där, men en helg är inte så lång, å då känns det som om stora delar av den går åt till att åka... Nåja, vi får se vad det blir av den saken...

Jag är ju (som vanligt) oerhört ressugen! Har hittat en sista minuten resa till Kreta från Luleå för inte alls många pengar, så jag har himla lust å åka! Nu var det ju bara det där ressällskapet!! :) Jag håller på med operation övertalnign av A-K på jobbet... Vi får väl se hur det ska gå! :) Ni kan väl hjälpa mig å hålla tummarna för att jag ska komma iväg! Om nu nån känner sig sugen å åka till Kreta, så hör av er!! *ler* (jag kan nog tänka mig att åka nästan vart som helst, så känn er inte tvugna att välja Kreta! Jag vill ju bara komma iväg på en resa! :) )

Jaha, då var klockan över 23 igen... Å jag ska visst orka med en dag på jobbet imorgon oxå! Lika bra å gå å lägga sig så man eventuellt har mer energi imorgon!

Ha en bra dag - imorgon!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0