11 september

Det är ju sannerligen ett datum man minns... I alla fall den 11 september 2001, jag tror att ganska många av oss har rätt bra koll på vad man gjorde den dagen... Jag själv satt i ett möte kring en "brukare" på en gruppbostad som jag var chef på då... När jag kom tillbaka till kontoret säger en kollega till mig; "har du hört att dom har rasat?" Vilka?! undrade jag... "Twin towers i New York... Det hade jag inte! Men då blev man som alldeles förstummad... Sen var man det rätt länge å hela kvällen gick ju åt till att man såg dom där flygplanen flyga in i skyskraporna mååånga gånger! Å sen händer det där med Anna Lind... Konstigt att detta datum ska vara otursförföljt... Men jag vet också att det har hänt "lyckliga" saker detta datum, för L fick ett kusinbarn för tre år sedan! :)

Vad har man gjort denna dag då?? Vi hade så otroligt lite barn idag, så jag har hunnit med en del av alla "måsten" som släpar efter hela tiden! Känns som om en del av stenarna lättat i alla fall... :) Och så var både H å S förbi! S är en av mina förebilder som pedagog! Jag tycker mycket om henne å saknar att få jobba me henne! Jag saknar H oxå! Synd att man inte får välja sina arbetskamrater! :) Efter jobbet har jag varit på stan å "förstört pengar"... Kanske inte så mycket, men i alla fall... Hade ju tevligt sällskap av Cammo, så det var trevligt!

När jag kom hem har jag inte gjort mycket av värde... Broderat på doptavlan, den kanske SNART är färdig!!! Ska fortsätta med det nu när jag ser IDOL!

Trevlig helg till alla där ute!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0