Friday - I like!

Nostalgi-tripp var det... Jag har verkligen suttit å skrattat högt för mig själv! Å jag har hunnit med å vara på en hel del fester, olika resor å en massa annat... Jag har lett åt våra snygga frisyrer å kläder (som ju faktiskt var snygga då!) och jag har drömt mig tillbaka en massa år i tiden! Bara att tänka på att det är 20 år sen det var 1989 å vi var på skolresa med buss till bland annat Stockholm, det gör att man helt plötsligt inser hur himla mycket man faktiskt ändå hunnit med sen dess... Förutom att man bytt frisyrer å kläder, så har man ändå varit med om en massa... Å det roligaste av allt är väl egentligen att jag fortfarande kan ringa till i stort sett alla dom som varit med på allt detta å säga "Kommer du ihåg när...?" Att vi fortfarande umgås med varandra å kan skapa ännu fler minnen som jag kan sitta å le åt!! Jaaaa... Nu var det ju bara att sortera in dessa album på lämplig plats som fattades... Inte lika kul, men förmodligen välbehövligt! :)

Dagen idag har gått i planeringens tecken på jobbet... Måste ju säga att vi faktiskt hunnit med riktigt mycket! Vissa saker lär vi väl aldrig bli färdiga med å komma framåt med, men andra saker har ju faktiskt blivit gjorda, som till exempel att vi börjat revidera hemsidan... Jag övar mig massor i att jag inte kan ta på mig lika mycket jobb som när jag jobbade heltid, jag hinner helt enkelt inte allt! Men det går inte alltid bra... Jag tänker alltid att det där hinner jag göra, det går ju fort... Men det är bara det att alla dom där sakerna som går fort blir ju helt plötsligt en lång tid när dom är många... Nåja, jag får fortsätta öva mig i att säga nej, eller i alla fall jag hinner inte nu men kan göra det senare... ÖVA, ÖVA, ÖVA... :) Jag å A-K var å åt en mycket delikat lunch på Bakfickan med tillhörande paj till efterrätt!! Det förgyllde ju dagen ytterligare... :)

Efter arbetet "råkade" jag inhandla nya "gympadojjor"... Jag har insett att dom jag har börjar vara rätt slut i dämpningen å det är ju otroligt onödigt att dra på sig hälsporre igen när hälarna faktiskt äntligen är bra! Nåja, jag bestämde mig för att jag minsann var värd dessa skor! Mina gamla "walking-dojjor" ska jag ta till byn så jag slipper dra skor emellan, för dom jag hade där var då alldeles slut i dämpningen! Blir nog bra detta... Det är ju tur att det är mina pengar så jag får ha dåligt samvete för att jag handlar bara för mig själv! :)

Igår inbjöd jag "min familj" på middag... Ja, det började ju med Mamman å barnen, men då Pappan anlände hem från sin resa måste ju han oxå få middag! :) Efter det var Storkillen himla sugen på att få besöka en lekpark, så han fick stanna med mig å så cyklade vi förbi en på väg hem igen... Sen var jag på vattengympa... Skoj, men jag tror att jag har nån slags förkylning i kroppen, för jag orkar inte alls på samma sätt just nu! Nåja, massor med c-vitamin å positivt tänkande, då kanske det försvinner av sig själv! :)

Nu mot Coop för å inhandla fredags-godis!! :) (som om jag inte ätit nog idag?! Men det är ju ändå fredag... :) )

Trevlig Helg!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0