Tisdags funderingar

Vaknade i morse å kände mig inte alls glad! Kan nog ha berott på att jag vaknade med huvudvärk och med vissheten över att jag måste vara på arbetet till sena kvällen på grund av ett p-möte... Nåja beslutade mig för att gå ut och ta en liten promenad innan arbetet då jag ändå inte skulle gå hemifrån förrän strax före 10... Och när man kommer ut...... Ja, då kan man inte bli annat än glad igen! Det var hur härligt väder som helst, nån minusgrad och sol å så var det en massa fost i gräset och sån där vit is på vattenpölarna som låter kul när man trampar på den! (Ja, jag trampade på den!!) Så när jag kom in igen efter ca 30 minuter, så var livet i alla fall lite ljusare! :) Huvudvärken var dock kvar å den är det fortfarande, trots en magnecyl i morse, men jag tror det har med "ontet" i nacke/axlar å göra...

När man kommer till jobbet lite lagom till lunch, så känner man sig rätt "bakom flötet" hela dan... Så även denna dag! Men det är ju bara å göra det bästa av situationen å inte klaga!" ;) Det finns det en massa som gör så bra ändå! Nåja där vid lunchtid visade det sig att Chefen var hemma med sjuka barn, så mötet blev inställt... Det som är synd med det är att då måste man ju boka av ytterligare en kväll för ett möte... Å så tror jag nog att det hade behövts ett p-möte i det där huset... Pratade med A-K idag (som oxå var hemma med sjuka barn) å då sa jag att nu har man ju gått igenom alla känslor man har varit arg, ledsen, besviken, sårad, kränkt, you name it, så nu är jag mest FÖRBANNAD Å LESS! Om inte människan fattar att hon genom att ständigt vara negativt inställd till livet, förstär för alla andra, så måste väl nån (chefen?!) få henne att fatta!!! Det är inte många droppar kvar innan min bägare rinner över å tyvärr kommer jag nog inte vara så snäll då... *hornen växer i min panna* Nog om detta, över till nåt MYCKET trevligare!

Min älskade Guddotter var ju hos mig igår när hennes mamma å pappa var på föräldramöte... Å vi hade så himla mysigt ihop! Hon blev lite lessen när Mamma gick, men det varade i max 30 sekunder, sen hade hon inte tid med det nå mer! :) Vi har ritat, sett Bolibompa å busat! Det är så himla kul att få umgås med dom små! Måste ju sätta in en bild där vi leker tittut å busar! Älskade unge vad jag är lycklig över att få vara en del i ditt liv!


Och nu har denna tisdag oxå gått... Bara å slänga sig i soffan å se tv... Imorgon är det utflykt på morgonen och på eftermiddagen har vi "Öppet Hus" för föräldrarna... Det blir trevligt! Sen är det torsdag å jag slutar tidigt! Å på fredag ska jag ha "läsdag" å plugga inför universitetsdagen på måndag! SNART är veckan slut, igen!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0