Trött är bara förnamnet...

Tänk vad det tar på krafterna att vara på resande fot! Jag är totalt slut idag... Börjar man bli gammal, eller vad?! Nåja jag har ju i alla fall överlevt flygresan både till å från Huvudstaden å även vistelsen där! :) Inte illa... Tror till å med att jag klarat mig undan några större insidenter å det är ju en bedrift för å vara jag!!! Det vet ni ju alla som känner mig å har varit på resa med mig..... Jag tror nog ALLA kan säga nåt jag råkat ut för när dom varit på en resa med mig!! *ler* Ni får ju gärna ge mig minnen att skratta åt i kommentarerna! *ler*

Nåja åter till denna resa då... Eller förresten börjar jag där jag slutade sist... Å det var väl på onsdag när jag började tillfriskna?!

torsdag var det dags att återvända till arbetet... Å jag kan säga att det var nästan lite så där mysigt pirrigt att åka dit, för jag längtade verkligen massor efter barnen!! Å vissa andra oxå... :) Jag var ju genast tvungen att gå ut å hälsa på alla barnen å krama dom lite! Eftersom dom flesta av barnen inte hade sett mig mörkhårig tittade dom länge... En av flickorna utbrast: "Men A du har ju bytt hår!!" Jaaa, ungefär så... Men dom tyckte ju det var fint oxå, såååå... (Ja, jag vet att somliga vill se bilder! ;) Ska försöka fixa det...) Jag måste ju säga att jag har världens bästa jobb! På hur många arbeten är man så efterlängtad när man kommer tillbaka å man känner själv att man längtat dit... Nåja, det gick ju bra å jobba trots att jag fortfarande var (är) hostig... Eftersom det snöade under dagen var vi ju tvugna att gå ut å leka i snön på eftermiddagen... På mitt jobb har vi inte bara en massa fantastiska barn, nej vi har ett gäng fantastiska föräldrar oxå! Jag pratade med en mamma den eftermiddagen som är en sån människa som sprider MASSOR med energi runt sig. Jag blir glad av att träffa henne!!! Å även denna gång hade hon en massa bra att tillägga... Som sagt, jag blir glad av att träffa henne! :)
.......................
Efter arbetet mellanlandade jag på stan å inhandlade en farsdagspresent samt en ny kabinväska... Min gamla håller på att gå sönder å dessutom var denna större! (men fortfarande tillåten att ha inne i planet) :)
Min plan var ju att åka på klädparty på kvällen, men eftersom jag fortfarande inte är ägare av någon bil, och inte hade någon annan skjuts dit, så fick jag bli kvar hemma... Det gjorde egentligen inte så mycket, för rent tidsmässigtt hade jag ju inte så mycket tid för socialiserande... :) Jag kom istället på den fina idéen att jag skulle "scrapbooka" ett farsdagskort... Jag har väl i hela mitt liv sysslat med nån slags "scrapbooking" utan att veta om det, men jag har aldrig gjort det på detta sätt... Blev ändå nöjd med resultatet, trots att det var första gången! :) Ja, å så var det ju packningen av väskan förståss.... :)

På fredag morgon hade jag precis vaknat efter en natt med liiiiite sömn när A-K ringde... Jag antar att jag sovit så mycket när jag varit sjuk, så att jag inte var lika trött i kroppen plus att jag åt rinexin helt sent... Jag vaknade för typ 10:e gången vid 3 å efter det har jag inte sovit många minuter... Nåja till saken.... A-K ringde mig å meddelade att hon var sjuk!!!!!!!!!!!! NEEEEEJJJJ!!! Var det enda som ekade i skallen, men vad ska man göra?! Med feber å ögoninfektion kan man ju inte bege sig till Stockholm... Men jag hade sorg! Nå i alla fall så har A-K en mycket snäll man som ändå skjutsade mig till Kallax... *tack än en gång* Så nu var det alltså jag å "tanterna" på denna resa...... :)

Fredagen var vi på studiebesök på två trevliga förskolor! Man får alltid lite nytänkande när man träffar andra människor å hör hur dom tänker å att dessutom se andras lokaler å se hur dom har planerat miljön gör ju att man får med sig ännu mer! På det hela taget, bra å trevligt!! :) På kvällen bar det av till Wallmans salonger för god mat å trevlig underhållning! Det var ju tur jag hade med mig L & A-S i alla fall, så jag hade trevligt! :) Lördagen gick åt till att vandra på stan å på kvällen var vi å åt "mongolian bbq"... Trevligt även det! Söndag var vi på stan en sväng innan vi åkte ut till Arlanda för att återvända hem igen... Min snälla Lillebror hämtade upp mig på Kallax. *tack*
När man för det första är på resande fot med människor man inte i vanliga fall reser med och för det andra är typ hälften så gammal som de flesta av dem är, så får man ju vara med om en del "ovanliga" händelser... Så även denna gång! Åt vissa saker har vi skrattat, andra saker kan man bara förvånas över... Men som sagt, jag har överlevt! :) Å i det stora hela har jag haft trevligt! :)

Idag är det måndag å eftersom A-K ännu var sjuk idag så har jag börjat 7 i morse... Det har varit en bra dag på arbetet........ Men jag kommer aldrig någonsinn å varken förstå eller egentligen ens vilja förstå hur man alltid kan se nåt negativt i allt å hur man kan vara så negativt inställd till livet..... Jaaa, som sagt obegripligt i min värld!
..............
Ikväll har jag träffat min Kontakt-Tjej... Vi har varit å ätit middag å sen har vi sett en film hemma hos mig.... Å nu är jag alltså alldeles slut! Det är mest som om jag sitter å väntar ut att jag ska kunna gå å lägga mig å sova utan att vakna mitt i natten... :) Men nu har ju klockan passerat 20, så snart, snart, snart... :)

Det var en summering av mitt liv den senaste tiden.... :) Å nu när jag varit sjuk å sen bortrest, så har jag en massa tid att ta igen å umgås med mina nära å kära! Helt galet att jag inte träffat dessa människor på så läääääänge å så har det som varit hela hösten! Näää, nu måste jag boka in en massa "date:er" så jag hinner träffa fler av dom som är viktiga i mitt liv!!!

Så kom igen go vänner! Nu bokar vi in trevliga träffar!!! :)

Kram! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0