Tjohooo

Jag har lämnat lägenheten idag! Det var som tidernas största äventyr för en som har varit "instängd" sen i fredags! Ni kan ju tro att man är rastlös när man ser fram emot att få gå på Apoteket! :) Jag planerade det hela väl å drog ut på det lite extra så jag skulle ha nåt att se fram emot! :) Ringde min kära Kusin på vägen dit å samtalet drog ut lite på tiden, så till slut tror jag att dom som såg mig undrade om det kunde vara så att jag tillhörde nån slags institution såsom jag vandrade fram å tillbaka.... :) Nåja till slut gick jag i alla fall in å fixade mina recept och inhandlade diverse "småflaskor" med schampoo, balsam, duschcreme, tandkräm å så för att ha till min stundande Stockholmsresa. Dessutom var det slut alvedon i detta hus å så var jag i behov av hostmedicin.... Notan landade på över 500kronor!!!!! Jag tror aldrig jag har handlat för så mycket på Apoteket... Ni ser hur det går när man blir instängd för länge!! :)

Som ni förstår känner jag mig betydligt bättre idag å avser arbeta imorgon! Jag längtar faktiskt till jobbet! Till att få träffa alla barnen!!! Jag har ju haft tät telefonkontakt med A-K, till slut börjar vi skratta när den andra ringer.... Känns ju bra å vara efterlängtad i alla fall! :) Å det är ömsesidigt...

Även idag har jag roat mig med att se en film 17 Again... Rätt underhållande... Man fick skratta lite, men ibland höll den på att bli liiite för pinsam, så där så man vill blunda en stund! :) Men klart sevärd å man behöver inte alltför mycket hjärnkapacitet för å hänga med! Bra till mig! :)

Idag är det visst onsdag, inte så lätt å hålla reda på för en som inte haft koll på tid å rum sen i fredags... Å när det är onsdag är det Grey´s anatomy!!! Yeees!!

Imorgon är det alltså torsdag å jag ska jobba! KUL!!! Jobbar visst till 16.15.... Å så är tanken att jag ska iväg på Blingo-party hos vännen i Viken... För den som är nyfiken kan man titta in på deras hemsida det är ekologiska barn (och vuxen) kläder... För mig som inte socialiserat på länge ska det bli riktigt trevligt! :)

På fredag bär det sedan av mot Stockholm! Vi flyger redan 7.35, så det är bara å vara uppe med tuppen! :) Sen kanske vi inte behöver vara på Kallax kl. 06.00 som somliga hade föreslagit!!! :) Jag kanske ska vara glad att jag varit sjuk i veckan så jag sluppit värsta hetsen där på arbetet... :) Det verkar som om vissa inte är ute å rör på sig så ofta!! Nåja, det blir nog en trevlig resa i slutändan i alla fall! :) Vi ska på ett studiebesök i Nacka som det verkar å på fredag kväll ska vi gå på Wallmans salonger! Trevligt! :)

Näää, nu borde jag gå å försöka hitta mig nåt att äta... Nu är matlusten tillbaka vilket är ett bra tecken på att man är frisk(are)!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0