Snö, snö, snö

När jag tittade ut i morse var det VITT! Jag blev jublande glad!! Tänk vad lite snö kan göra för ljuset å ens eget humör!! :) Tyvärr kan jag meddela att i skrivande stund har allt regnat bort!!! *suckar* Jag undrar vad som hänt med vintrarna som var förr??? Ska vi skylla på den globala uppvärmningen, kanske? Nåja, mitt hopp står till att det fortfarande är snö i S-byn, för det var betydligt mer snö där när jag lämnade arbetet i eftermiddag... Å det är ju trots allt där jag tillbringar en stor del av min vakna tid! :)

Har idag varit på massage! Missade den förra veckan då massören var sjuk, men idag fick jag gå i alla fall! :) Helt underbart fantastiskt skönt! Om jag blir miljonär, eller i alla fall väldigt rik ska jag börja gå på massage en gång i veckan, minst! Vilken livsdröm, va?! :)

Jag har även hunnit med å springa en massa ärenden till arbetet... Men nu är det gjort å jag slipper höra frågan every day om jag ännu gjort det... Lika bra å göra bort!! Dessutom har jag köpt en julklapp till Prinsessan... Å så har jag hunnit träffa henne som hastigast då jag var förbi å hämtade ett recept... :)

Jaaa, det var väl den måndagen det! Jag hade önskat lite fler timmar på mitt dygn!!!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0