En hyllning

till alla mina nära å kära! ♥ Jag kanske inte berättar det nog ofta, men jag är oerhört tacksam för att ni finns i mitt liv! Förra veckan har känts som en vecka när jag mest har varit likgiltigt inställd till det mesta... Å det är ju då man är så glad över att det finns personer i ens liv som lyssnar när man "klagar" och som faktiskt ger en energin att orka vidare! :) Och som ibland bara finns där så man kan göra trevliga saker för att få annat att fundera på... Så TACK! Jag tror ni vet vilka ni är... ♥

Nu ska jag faktiskt summera förra veckan med lite mer känsla! :)

Tisdag Vi hade träff med våran praktikants (hon är 16 år och när jag säger att det känns ju rätt märkligt å säga att man är dubbelt så gammal som nån som går på gymnasiet säger hon att hon minsann trodde jag var ännu yngre... Typ 27 eller nåt!! Se där, inte illa!) lärare så jag arbetade längre än jag skulle ha gjort egentligen... Sen fyllde goda vännen C år å det bjöds på kalas-fika! Trevligt... Alltid ett tillfälle att träffas! :) L kom dit me alla grabbarna, så jag fick även tid med dom! *gilla* (som man hade skrivit på FB) Tyvärr avslutades kalaset lite olyckligt för Lill-killen som snubblade och fick värsta bulan i skallen, det var som i en Disney film, bulan växte direkt! Mellan-killen å Stor-killen kom med mig hem för att hämta leksakskataloger... Det är ju liksom dags att börja meddela Tomten vad som önskas... :)

Onsdag Ringde Bästa Svägerskan efter arbetet å då dom var hemma gick jag genast dit! Det kändes som länge sen jag träffat Prinsessan, så man hade ju visst abstinens! :) Nu har hon minsann lärt sig åla, det går allt bättre för var dag som går... :) Hon har ju blivit så stor Lill-hjärtat! Blev även bjuden på köttsoppa till middag å det var himla gott! Och det emottogs tacksamt då det så klart är betydligt trevligare att äta i trevligt sällskap än hemma själv! TACK snälla ni! Efter middagen begav jag å Svägerskan oss på shoppingtur till ICA-Maxi. Då hamnade även EMD´s julskiva i varukorgen... :) Den var dock inte lika bra som jag hade hoppats... Kändes mer "sorgsen" än jag tänkte mig... På kvällen var det ju såklart Grey´s anatomy! Å det får man minsann inte missa!

Torsdag Vad kan man säga om en tvätt- och städkväll?? Det är ju sällan kul att göra, men efteråt känns det oftast bra! :)

Fredag Vi hade ett rätt jobbigt möte på arbetet, så när jag slutade tidigt kändes det himla bra att träffa trevliga människor! Träffade Svägerskan å Prinsessan på stan, vi fikade å satt å surrade helt länge... (Tack snälla för att du lyssnar å ger stöttning! Man blir klokare när man hör andra tänka högt!! :) ) Sen åkte vi till Dollarstore å jag införskaffade nya julgardiner å en tomte till Prinsessan. :) Sen åt vi Tacos hemma hos Bror med familj och såg idol i väntan på lilla Lillebror med kompisar... Å by the way är jag mycket förvånad att Erik hängde löst!!! Nåja lilla Lillebror anlände med sina två kompisar å eftersom dom skulle sova hemma hos mig var det bara att söka fram madrasser å div... Sen studerade jag insidan av ögonlocken rätt snabbt! :)

Lördag Frukost tillsammans med gänget... Å så kom stora Lillebror förbi med Prinsessan å sedan även Svägerskan... Vi surrade ett tag innan alla började avvika mot stan... Själv inväntade jag brudarna för avresa mot Storforsen... Eftersom vi fick nåt avhopp slutade det med att vi var 6 stycken å alltså fick vi alla plats i L bil. När vi kom fram dit var det genast vin- och chokladprovning kl. 15.00... Det var rätt kul å känna skillnaden på smaken av vinet när man hade choklad i munnen, vissa passde betydligt bättre ihop än andra... Det som var synd var att vinerna endast kunde köpas av dom som hade utskänkningstillstånd å såldes alltså inte på Systembolaget... Så man kan inte fortsätta prova hemma! :) I alla fall inte med just dom vinerna... Efter denna smakupplevelse var det dags för bad i Hotspringen under bar himmel å med forsen i bakgrunden... Väldigt mysigt! Sen var det middag å efter det spelade en trubadur... Mycket snicksnackande med brudarna! Det finns som en del å "prata ikapp" när man ej ses särskilt ofta... Sen var det dags att sova...

Söndag Jag säger bara: hotellfrukost! Bland det bästa med att bo på hotell är ju just hotellfrukosten! Egentligen vet jag inte varför den är så speciell, men det är nåt särskilt med att det finns stort utbud å man inte har lagat den själv! Vi sa att egentligen borde man boka upp ett datum när man träffas å går å äter hotellfrukost i stan å alla som har möjlighet just den gången hänger med! :) Sen checkade vi ut (en timme för sent, vilket vi inte visste förrän då) å åkte hemåt. I Antnäs tyckte bilen att vi skulle ta en paus, så vi blev stående med nåt tekniskt fel i ca 20 minuter... Sen gick det bra å köra hem! Tack alla brudar för en trevlig helg! Man har alltid trevligt i erat sällskap! ♥ Jag hann med att träffa lilla Lillebror innan dom åkte Söderut... Tjejerna hade köpt en så fin julblomma till mig som nu pryder mitt köksbord å choklad! En trevlig överraskning! Plockade undan lite efter "ungdomarnas" fest (ja, dom hade städat det mesta var mest bara å föra ut soporna... :) ) å sen fick jag för mig att det var dags å hänga upp julgardinerna i köket! Sagt å gjort! Saker ska göras omg när man får för sig det, annars blir dom inte gjorda! :) Efter detta gick jag över till Bror med familj å hann med å busa lite med Prinsessan innan hon skulle sova å sen "söndagsfikade" vi... Lilla E tycker nu det mesta är rätt skoj, så hon skrattar ofta högt! Sen tycker hon det är så kul att nypa mig i näsan, vilket ju är mitt eget fel då min näsa ju "tutar"... :) Nåja, då får man hålla till godo med lite klösmärken emellanåt oxå! :) Men det är det värt! Vad gör man inte för dom små änglarna?!

Ja just det nu är det måndag å den nya veckan har sparkats igång med en väldans fart! Började dagen med att vara på universitetet med alla trevliga kollegor från andra förskolor. Vi har nu pratat om fotosyntes å celler å sånt... Även lekt lite! Vi har en så klok fröken som förstår att vi inte förstår allt, å hon har ett fantastiskt bra sätt att få oss att fatta! :) Efter den dagen hann jag med att införskaffa den där kandelabern (stavas det så??) på Guldfynd som jag tänkt köpa lääänge men alltid glömt presentkortet eller så har det varit stängt eller så har den varit slut... Nu skulle presentkortet gå ut på onsdag, så det var ju himla tur jag fick tag i den innan då! Tänk att det ska ta tre år att fixa det! :) Efter det hann jag hem en snabb sväng för att sedan träffa kontakt-tjejen på stan... Vi har ätit middag å sen varit på bio å sett "New moon"... Jag har ju inte sett första filmen å det var ju en liten miss, får väl se den i efterhand, för det kommer visst en 3:e film i Twilight serien...

Nu är jag hemma å ska SOVA! Har som tur är sovmorgon imorgon, men jag måste hinna förbereda ett utvecklingssamtal så jag kanske måste bege mig till arbetet tidigare... Nåja, det löser väl sig! På kvällen imorgon ska vi stanna på arbetet för att jobba undan lite... Vi får väl se vad det blir av det!

Nu är det Go natt!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0