Vårkänslor

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Som jag sagt tidigare, så har man verkligen ett underbart jobb dessa dagar! Man får massor med D-vitamin av solen i alla fall! Vi har varit ute typ hela dagen idag... Jag har som njutit av det vackra vädret! Och när jag gick ut på min balkong såg jag att gräset är grönt på många ställen å snart har löven slagit ut! Snacka om vårkänslor!!





Jag har ju haft värsta lyxiga veckan vad gäller å ta sig till jobbet i alla fall! Har kört bil tre dagar... Inte illa alls! Men idag var det sista dagen med Pappas bil... Återlämnade den när jag kom från jobbet. Han var hos min bror å när jag kom dit blev även jag bjuden på middag! Det tackar jag allra hjärtligast för! Det är nog bland det bästa som finns, att bli bjuden på middag "bara så där"! För det första slapp jag fundera på VAD jag skulle äta å så slapp jag laga det jag inte visste vad det var å det bästa av allt är ju att man har sällskap när man äter! :) Fick ju gulla me min Prinsessa oxå, när hon väl vaknade... :) Farfar hann då åka innan det passade att vakna... Sen har jag myst me henne å så skulle jag byta blöja oxå, å det gick ju bra tills hon bokstavligt talat sket på MIG! *ler* Så kan det gå å det ingår väl i fasterskapet att va me om dylika händelser! Jag å min svägerska höll i alla fall på att skratta ihjäl oss... Den älskade gulliga ungen bara log av lättnad! Efter detta gick vi ut på en liten prommis å jag "vagnade" för första gången me henne! Tänk vad häftigt att känna en människa från hennes första dag å få vara med om allt detta! Idag är Prinsessan 3 veckor, så det är bäst att man njuter av varje stund med henne, för tiden går fort!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan å läsa! Tänk om jag för en gångs skull skulle sova före 22!! Kan ju inte tänka mig att så kommer ske, men ändå... Man kan ju i alla fall drömma om saken... :) Skulle om inte annat va rätt välbehövligt... Konstigt att man nästan alltid ligger på minus på sömnkontot... Men nästa vecka ska jag bara jobba 3 dagar, ska försöka va ledig på fredag, så då hinner jag väl vila då?! Och snart är det ju helg igen!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0