Före detta arbetskamraters möte...

Har ikväll varit å besökt en före detta arbetskamrat som fyllt jämna år för ett antal veckor (läs månader) sedan... Vi är några som vairt ut å ätit me henne tidigare, men nu var det fler av dem vi tidigare arbetat med som oxå var med... När jag träffar gamla arbetskamrater, många på en gång sådär, så inser jag hur himla rätt jag gjorde som drog på mig ännu mer studielån å gick vidare i mitt liv... Idag är jag verkligen en lycklig människa å jag kan med glädje tänka på mitt jobb å prata om det oxå! :) Jag kan visst sakna många av dom personerna jag jobbat med, men själva jobbet saknar jag inte! Ja, eller det kan jag oxå göra, men energin gick alldels för ofta åt till alldeles fel saker, så då fick man ju ändå inte göra det som man faktiskt tyckte var det bästa med jobbet... Att utveckla människor och verksamheter, bland annat... Jag ångrar det absolut inte, för det är en väldigt bra erfarenhet, å jag skulle inte vilja ha det ogjort, men just nu vill jag heller inte tillbaka! Ikväll fick jag kommentarer om att jag verkar må så bra å att jag faktiskt såg bra ut, så fatta vad ett arbete kan göra med en som människa! :)  Man kan sannerligen ge bort all energi man har å tyvärr inte få lika mycket påfyllning som behövs för att man ska orka... Eller så kan man ha massor av energi att ge av å ändå ha kvar så det räcker till en själv... Nu kan jag även fylla på energinivån genom att vistas på jobbet, inte illa! :)

Jag hann även med en kortare visit till "min familj" där jag intog middagen som jag själv hade gjort å glömt där i söndags... Det var ju i alla fall trevligare att intaga maten tillsammans med någon, så det var ju lika bra att jag fick cykla dit å äta! :) Storkillen ska ha kalas på söndag, så jag har även idag hunnit med att fixa en present till honom... Han kommer kanske inte att uppskatta den från början eftersom det är kläder, men han behöver en sådan present mer än leksaker (i alla fall om man frågar hans mamma! :) )... Min plan är att återvända till stan så jag hinner med å va me på kalaset på söndag... Har jag då varit med på alla hans kalas sen han föddes, så skulle det kännas mycket märkligt att missa detta! Så är det när man är moster... :) "Min familj" har även utökats med en bebis igår, en alldeles svart å hårig bebis som var fantastiskt söt! En liten labradorvalp... Jag försökte fånga honom på bild, men det var lättare sagt än gjort! :)


Imorgon ska jag bege mig norrut till byn... Åker vid 16-tiden, så jag hinner väl (hoppas jag) slänga grejerna i väskan imorgon efter arbetet... :) Tänkte nämligen att jag skulle gå å lägga mig typ nu, så jag inte ugglar hela natten igen! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0