Solskenshelg

Söndag IGEN! Denna helg har återigen gått i umgängets tecken... Fredagen var jag med Cammo å "min familj" å såg på motorcyklar på "första maj rundan". Det vackra vädret hade då sannerligen dragit ut många motorcykel åkare! Det tog nog 20 minuter för alla att lämna parkeringen å komma iväg... :) Efter att vi tittat på alla motorcyklar gick vi på MAX och åt lunch...




Fredag kväll var det grillning hos J&A som gällde! Eftersom jag då fortfarande ska "renas" var det bara att hålla sig till coca cola... Men det såg sannerligen gott ut med vin! Tror bestämt att det är dags för vin till helgen! :) Det vackra vädret gör ju att man blir riktigt sugen på å bara njuta av livet! ;) Längtar till sommaren å ledigheten!

På lördag anlände mor å far! Dom skulle ju så klart besöka Prinsessan! Dagen började med en prommis me Cammo, sen var det smörgåstårta hos min bror med familj... Gullades massor med prinsessan så klart! :) Sen gick jag å mamma på stan en sväng å efter det blev det middag me pizza å kinamat hos bror min... Sen var det Robinson...

Dagen idag har jag först varit på besök hos Prinsessan... Hon är riktigt me när hon är vaken! Å så fiiin så fiiin!! Det kändes till å med som om hon log åt oss när vi pratade med henne... Gull-ungen! Efter det besöket var det en resa till Storheden å ICA Maxi som stod på schemat... Efter det åkte mor å far till byn å jag drog på prommis med Guddottern å hennes mamma samt Cammo... :)

Hela helgen har alltså gått i solskenets tecken... Både i väder å annat! Nu ska jag dricka thé å äta mackor med Cammo... Ytterligare lite kan man alltså pressa ur denna helg! :)

Ha det bra där ute!

Kram!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0