Ny vecka...

...nya möjligheter! Måndag idag, å denna vecka började med att jag hade sista utbildningsdagen i pedagogisk dokumentation. Det har varit en bra utbildning där man fått träffa många nya människor å fått höra hur andra tänker... Man lär sig massor av att "bolla tankar" med andra. Det är ganska kul hur det är med vissa människor... Man bara känner att det är nåt särskilt med dom... En av kvinnorna på kursen är en sån där människa som jag hemskt gärna skulle vilja arbeta med! Det sa jag till henne idag.. Och hon tyckte det samma, så det var ju kul... Det är nåt med henne som gör att hon känns som en klok och bra person... :) Som sagt, det är lustigt det där, att vissa klaffar man med direkt, å andra känner man att den där människan skulle jag helst undvika... :) Och som jag brukar säga, så är det ju tur man får välja sina vänner! *ler*

Jag har även varit modig idag! Eller för dom flesta så är det ju inte nåt särskilt med det, men eftersom jag är en sån som ogillar sprutor så vansinnigt mycket, så har jag varit modig! Jag kom igår på att eftersom utbildningen är på "gamla lassa", alltså nära  Hasslers läkarstation, så kanske jag borde gå å ta den där sista sprutan i Twinrix... Jag började alltså mentalt förbereda mig redan igår... Tog med mig vaccinationskortet idag å på lunchen kollade jag hur länge dom hade öppet... Till 16... Alltså skulle jag hinna dit om jag fick smita en stund innan vi slutade kursen... Nu var det så att vi var färdiga vid 15.30, så jag slapp smita... :) Det är som helt sjukt det där med mig å sprutor... Jag är fullt medveten om att det egentligen inte är så farligt, jag vet att det är sååå löjligt att vara "rädd" för det där lilla sticket, men vad spelar det för roll när det känns obehagligt i hela kroppen vid blotta tanken på att dom ska sticka mig?! Nu är jag ju en sån som talar om att jag tycker det är obehagligt, så den som ska sticka mig vet om det innan, då känns det som lättare... Å naturligtvis gick det ju hur bra som helst! Ett litet stick i armen, det sved till lite å så var det klart! Men som sagt, jag har funderat på detta sen igår kväll... Nu ska jag väl slippa ta vaccin på ett tag hoppas jag, eftersom i alla fall detta vaccin ska räcka i minst 20 år... Sen om jag nu ska resa till andra delar av världen så får jag väl fixa det då... :)

När jag cyklade hem idag passerade jag Telia å gick in å frågade om hjälp vad gäller mitt "hemliga meddelande"... Han hade naturligtvis aldrig sett nåt liknande... Varför skulle han det?! Det händer ju mig! *skratt* Jag brukar ju ofta lyckas med det som ingen annan lyckas med, så egentligen är jag inte ett dugg förvånad!

Efter att jag tryckt i mig middag, ringde jag min svägerska å undrade om hon och syskonbarnet ville följa med på prommis, alternativt om endast Prinsessan ville följa... Å det ville hon, så jag har varit å "vagnat" idag. Fick även med mig Guddottern å hennes mamma en bit på vägen... Trevligt med sällskap! Men det blev ju halv storm å så började det regna lite, men då var vi nästan hemma, så vi klarade oss! :)

Om det är något som kan göra mig arg å upprörd, så är det när någon eller något gör dom jag tycker om illa! Då kan jag nog göra nästan vad som helst för å få ett slut på det! Pratade med en god vän till mig å just nu mår hon absolut inte bra på grund av olika orsaker, å det gör mig så lessen att jag inte kan "ta bort det onda", blåsa å sätta på ett plåster och göra allt bra igen... Jag vet ju att det så småningom kommer å bli bra, men just nu känner hon mest hopplöshet å det är jobbigt att inte kunna hjälpa henne... Jag tänker massor på dig vännen! Och jag skickar över en stor dos med positiv energi till dig! *puss å kram*

Nu flyger det en helikopter här ute, å jag tror minsann det är polisen, så man kan ju undra vad det är som försigår... :) Står väl i tidningen imorgon eller nåt?!

Nu ska jag ringa en annan vän å höra om hon behöver tapeter! :) Javisst, jag är bra till mycket!! *ler*

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: tina

Hej, jag blev nyfiken!! Ett hemligt meddelande? Sms alltså? Kram från nicke nyfiken eller tina

2009-05-26 @ 17:33:02
Postat av: Anonym

Tina! Du måste läsa inlägget som heter "meddelande från andra sidan", så förstår du hur förbryllad jag är! :)

2009-05-26 @ 22:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0