Tankarna...

...går till en vän till mig som har det jobbigt just nu. Jag hoppas allt ska lösa sig till det bästa! Vilket det nog kommer att göra oxå... Det är bara vägen dit som kan kännas lång. Finns här för dig vännen!

Har idag tillbringat hela dagen hos "min familj" där vi varit ute i solskenet! Det märks på mina kinder som numera har fått fräknar!!! Så fiiiint! Nu är jag ju faktiskt som Pippi på riktigt! Fräknar å bor helt själv...  :) Den äldsta sonen i familjen har ju varit mycket bekymrad över att jag bor själv, så jag brukar säga att jag är lite som Pippi Långstrump... :) Jag har i alla fall haft mycket skoj idag eftersom jag åkt i backen med barnen! Eftersom det tinat aningens så var backen hal å man åkte riktigt långt! Hur kul som helst! Sen grillade vi korv, så nu luktar kläderna verkligen vår! För det är ju på våren man sitter nära elden å grillar korv... :) Snacka om att njuta av livet! Efter det var det lyx-fika med tårta till å med! Vi passade på att fira mamman i familjen en dag till! :) En riktigt bra dag! :) Tack för sällskapet alla närvarande! :)

Igår kväll var jag ju barnvakt å kände på livet som 6-barns mor! ;) Det flyter ju på riktigt bra, de stora klarar sig själva rätt bra, så det är mest dom små som behöver lite service... :) De är så snälla å gulliga alla barnen, så man njuter av deras sällskap! Sen fick jag skjuts hem, å det var nog tur det, för jag var väldans trött... :)

Nu ska jag gå å fixa lite middag! Sen får vi se om jag får eminent besök av min vän Cammo som var på väg hemmåt... :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0