Bröllopet!

Så var det över... Bröllopet! Nu är dom man å hustru...

Det kinesiska tecknet för kärlek
"Kärlekslappen" - det kinesiska tecknet för kärlek... Broderat... Inte undra på att jag har extra ont i min högra skuldra nu! Tjurig som man är, så ger man sig inte i onödan!

Vi åkte uppåt mot Kiruna vid 10.45... Det kändes som om det skulle ta en evighet... Men det gick ju ändå hyfsat fort... När vi kom fram plockade vi upp lilla Lillebror å så åkte vi och åt lunch... Sen träffade vi kusinerna från Umeå-trakten å började göra oss klara för avfärd till kyrkan... Det var verkligen häftigt å se vad man kan göra av snö och is... Och om jag som ändå är uppvuxen med snö å is tyckte det var häftigt, vad ska inte alla från Södra Sverige ha tyckt?! Det var ganska kallt där inne, men för oss som klätt oss gick det bra... Värre var det för bruden som var utan ytterkläder... Men dom sa JA och är numera ett gift par! :)

                                     

Efter själva vigselakten åkte vi tillbaka till hotellet och vissa av oss bytte lite kläder och så innan vi promenerade bort till fest-lokalen. Där var det lite mingel i väntan på brudparet... Sen var det middag och den pågick nog till ca 23... Efter det blev det dans å mera mingel! Det var ju nu vi hann med å prata med fler än dom vi satt bredvid... :)
Middagen bestod av:
Laxbakelse
Renfilé med murkelsås och rostade rotsaker
Vaniljpanacotta med hallonspegel
Bröllopstårta och kaffe

Och allt smakade riktigt gott! Man kan säga att vinter-temat genomsyrade hela bröllopet från inbjudan till dukningen å allt... Riktigt välplanerat! Och mycket vackert! Hon hade till å med en klänning som man kan säga påminde om vintern!

Det var alltså ett riktigt trevligt bröllop! På lördag var det hotell-frukost och sen avfärd mot stan!

När jag anlänt till stan ringde min gode vän Cammo å frågade om vi skulle dricka vin å se mello å sen ev gå ut... Jag var fruktansvärt trött, men inte så svår-övertalad... :) Så, så blev det! Vi var hos J&A å glodde på mello å sen hamnade vi på Oliver´s... Riktigt trevligt det med! Och det var himla många ute som man kände! KUL!

Idag skulle jag egentligen ha åkt till IKEA me jobbet, men det kändes inte som om jag hade tid och ork med det... Varit borta hela helgen å sen hela söndagen oxå... Så jag ringde å sa att jag inte orkade med det... Nu har jag tvätt-stuga istället å hade tänkt se till å få nån ordning på det här hemmet jag bor i... Risken är väl rätt stor att man hamnar framför TV:n, men jag har ju i alla fall tvättat!!

Å nu är det dags å gå å hämta kläder i tvättis, så jag återkommer en annan gång!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt med bröllop! Hoppas de fick en riktigt minnesrik dag men de fick dem med all säkerhet!! Men hur såg du ut då? Vill ju ha en bild på både utstyrsel å nya frissan! Kram

2009-03-08 @ 20:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0