Söndag, söndag hela dan!

Känns som en typisk söndag... Det är lite halvjobbigt att veta att man måste vakna tidigt imorgon å det enda jag önskar är att få sova hur länge jag vill å bara vara ledig å njuta av livet! :) Det gör ju inte saken bättre att flera av mina vänner beger sig utomlands idag... Kreta - vore inte helt fel... Kanske om man hade fått hoppa in i en resväska eller nåt?! Nåja, ser ännu mer fram emot den eventuella utlandsresan till hösten! :) Drömma kan man ju alltid göra...

Efter att jag anlänt till stan har jag varit å gjort min samhällsplikt... Se det som en rättighet eller skyldighet... Men vi har i alla fall rösträtt i Sverige... Så jag cyklade iväg å röstade... Inte för att jag vet om det gör nån skillnad, men det känns i alla fall bättre att ha gjort det! :)


Jag vet inte om det syns så bra, men det är i alla fall stora snöflingor som faller! På Sveriges nationaldag... Känns rätt absurt att häggen blommar å snön faller!


Tog idag en promenad med Nalle å gick förbi där mor å far travar ved... Dom har travat massor å det finns fortfarande å göra...


Som jag skrev innan, så bakade jag ju blåbärsbullar å dom blev riktigt goda! Har minsann fikat av dom idag oxå! :)

På väg in i ugnen...

Kladdiga - men goda! ;)

Naturligtvis har Prinsessan upptagit en stor del av ens uppmärksamhet... Hon är så fin så fin! Det känns så fantastiskt att se henne utvecklas å växa... Det är stor skillnad på sist vi var i byn å nu, å det är bara två veckor emellan... Tänk vad mycket som ska hända i dom små barnen innan dom blir stora... Från att vara nästan helt hjälplös till att bli en egen individ med egen vilja... :) Det är verkligen underbart att få vara en del i alla dessa barns liv!


Veckan som kommer har jag faktiskt inte så mycket inplanerat, vad jag vet... Kan ju oxå va så att jag inte riktigt har koll på läget... Missade ju en läkartid förra veckan, så jag litar inte riktigt på mig själv just nu... :) Men jag känner mig inte fullt lika stressad nu... Jag har ju gjort en del av dom sakerna på jobbet som jag ska hinna göra innan nästa vecka är slut... Det jag vet att jag har inbokat är i alla fall Stockholmsresan på fredag! Å den ska jag väl minnas?! Sen har jag frissa-tid på onsdag å så är det en fotbollssmatch på onsdag som jag ev ska å se... Å så ska jag å A-K fixa en del presenter till chefen å dom som slutar på jobbet... Jaja, nog vet jag jag kommer lyckas fylla även denna vecka med nåt att göra! :) Men snart, snart, snart är det SEMESTER! Och då ska jag NJUTA av livet every day! :) Läsa en massa böcker å va vaken så länge jag vill å sova så länge jag vill! Så det så! Känns som när man var liten å väntade på sommarlovet... När man skulle få va ute senare på kvällarna å ingen skulle väcka en på morgonen... Det var tider det... Känslan av frihet! Det är väl den man forfarande jagar... :)

Hoppas i alla fall på bättre å framförallt VARMARE väder i veckan! Vi har utflykt med barnen på tisdag å då hoppas vi på sol! :)

Nu ska jag nog faktiskt gå å borsta tänderna å lägga mig på spikmattan! Å försöka tänka mig till ett varmare ställe... :) Som sagt, jag har sannerligen resfeber igen! :)

Ha en fantastisk vecka! Det ska jag (försöka) ha!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0