"Sjung om studentens...

... lyckliga dar..." Idag när jag åkte per flygbuss ut till Kallax såg jag en massa studenter i Stadsparken... Förmodligen lika lyckliga som man själv var för (å nej hemska tanke) 14 år sedan! Jag som lite stillsamt försökte tala om för min goda vän L här i veckan att det var 9 år sen... Då skrattade hon gott å sa att jag nog lever några år fel i tiden... :) Så sant, så sant... Jaja, nästa år kanske man skulle dra ihop ett jubileum?! Jag minns så himla väl den där tiden innan... Hur man längtade å såg fram emot allt å så minns jag hur jag vaknade dagen efter studenten å tänkte "var det bara så här?" Då skulle man ju vara vuxen å ha en "plan" för livet! HJÄLP! Jag ska väl erkänna att jag inte är helt säker på om jag ens fortfarande har en plan... *ler* 

Nu befinner jag mig i alla fall i Huvudstaden hemma hos Kusin Vitamin å hennes family... När jag anlände till Arlanda tog jag flygbussen in till City Terminalen där jag inväntade mIn kära kusin... Vi var å åt sushi! Mycket gott... Det som var mindre angenämnt var det skyfall vi var tvugna att gå i... Nåväl även om vi är söta, så är vi ju inte gjorda av socker som tur är! :) Sen har vi besökt en del butiker, dom var inte så många, men vi var nog rätt länge inne på varje butik... :) Å när två tidsoptimister är i farten så brukar det sällan sluta med att man har en tidig ankomst hem... Vi var väl hemma vid 18:30-tiden, så jag hann med att träffa Gudsonen innan han skulle sova... :)

Nu har jag precis avnjutit en kopp te... (Och dessförinnan en jä-la massa godis!!) Imorgon bär det av på nya äventyr... :)

Ha en trevlig helg!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0