Otursdagar...

Denna dag har jag börjat med å vara irriterad... Inte en särskilt bra start på dagen, men det har gått det med! 

Gårdagen i Stockholm tillbringades på Farsta centrum där vi strosade runt å "trösthandlade" lite... Vad ska man göra när det bara regnar... Man blir ju deprimerad för mindre! Mitt i allt när vi var inne på Lagerhaus blev det MÖRKT! Då gick strömmen överallt å det gick ju naturligtvis inte å handla nåt då... Vi gick ut en sväng å insåg att det var "mörklagt" överallt, men efter ca 20 minuter kanske kom strömmen tillbaka å jag kunde gå å inhandla dom prylar jag hade hittat... Hade ju en plan med dom, så det var ju tur det! :) Tjejen i kassan var övertygad om att det var frityren från hamburgerrestaurangen ovanför som var orsaken till allt ont! :) Jaaa, alla har ju sina teorier... När vi kom hem var det middag som skulle fixas å intagas innan det var dags att bege sig mot Arlanda... So far so good...

När jag kom till Arlanda i god tid å allt (väldigt bra för å va tidsoptimist) checkade jag in väskan på egen hand å var lyckligt ovetandes om hur min närmaste framtid skulle se ut! När jag kom för att "dumpa" väskan påstod mannen som satt bakom disken att jag minsann inte hade någon väska på min biljett...
"Jaså?" sa jag som ju faktiskt hade checkat in väskan typ 10 minuter tidigare...
"Nä, du har inte kryssat i det när du bokat biljetten på internet"...
"Jaha? Å vad gör vi åt det??"
"Du måste betala för väskan! Det står klart å tydligt att man måste kryssa i att man har en väska att checka in!"
"Ja, men det fungerade ju när jag flög ner i fredags?!"
"Då var dom snälla!" Jag kan säga att med hans attityd borde han ha gått av sitt arbetspass redan för ett bra tag sedan!! "Ja, men hur ska vi lösa det då? Kan jag ta väskan som handbagage??"
"Nej! För du har redan en väska ser jag! Du får betala för väskan!" Nu kan man säga att jag var måttligt irriterad... Tog med mig lappen å gick till servicedisken där den skulle betalas... Väl medveten om att jag var irriterad å att det absolut inte var tjejen i kassans fel, försökte jag tappert skärpa mig när jag talade med henne... Jag fick i alla fall veta att man alltid måste betala om man ska checka in sin väska, även om man kryssar i det på internet!!! Nu har jag lärt mig det! (Kan ju erkänna att det var inte det jag tänkte när jag gick därifrån, men nu i eferhand kan jag se det så...) Som sagt måttligt irriterad skulle jag nu ta reda på varifrån planet skulle avgå å vad ser jag då?! Jo, att planet är försenat 1,5 timmar!! Men vad i... tänkte jag å ringde inte bara en vän, utan två!! (inte samtidigt dock) Sen trösthandlade jag (igen) på tax free, köpte örhängen å GODIS! Sen satte jag mig å tröck i mig godis å läste min bok (tack å lov för att den är underhållande i alla fall). Sen mådde jag lite halvilla när jag äntligen fick kliva på planet... Resan hem gick som tur var relativt fort... Å denna gång slapp jag oroa mig för att någon som är aningens korpulent skulle hamna i famnen på mig, vilket jag oroade mig för under resan ner... Eftersom jag lider av någon slags "cellskräck" är det redan rätt ansträngande att sitta instängd på ett flygplan i en flygplansstol, att man sedan känner att sätet framför en håller på att komma i famnen på en gör inte saken bättre kan jag säga! Som tur var fick jag sitta längst ut båda vägarna... Det är min räddning! Ingen fönsterplats för mig, tack! :) När vi äntligen var säkra på marken, hade min älskade vän Cammo kommit för att hämta mig! En sån tur att hon alltid kan muntra upp mig när jag känner mig lite "down"! Hon hade oxå råkat höra av andra passagerare som kom ut före mig att dom omfördelat vikten i flygplanet... :)

SKÖNT å va hemma tänkte jag när jag borstade tänderna å var på väg i säng... Å då oxå insåg att det numera är sommar för LLT!!! Skit oxå det innebär ju sommartidtabell å sämre bussförbindelser till arbetet... Jaha, det oxå på allt det andra som inträffat... Kom i säng vid 00:30 kanske å borde stiga upp vid 6, men beslutade mig för att vara snabb på morgonen för å kunna sova till 6.20! Jaja, vaknade som sagt inte på rätt sida, hade ont i skallen å ville sannerligen sova mer! När jag då i detta tillstånd klev på bussen fungerade inte mitt busskort!!! Men vad mer kan drabba mig den närmaste framtiden?! (jag vet, i-lands problem, men det är fortfarande saker som gör att livet inte flyter som man planerat... :) ) När jag kom till arbetet sa jag till alla som orkade lyssna att nu var det allt detta som drabbat mig, så vet alla varför jag kanske inte är gladast i huset denna dag... :) Efter att jag fått berätta detta för alla som orkade lyssna, kändes det betydligt bättre å min dag har ändå varit rätt bra! Sen när vi slutade skjutsade min ur-gulliga arbetskompis H mig till stan så jag kunde fixa nytt busskort... TACK för det!

Ikväll har jag sedan varit förbi min bror med en födelsedagspresent, så då fick jag lite energi av Prinsessan oxå! Vilken tur att jag har alla som ger mig positiv energi! :)

Imorgon ska chefen komma förbi å meddela vad han tänkt sig med framtiden... Inte en dag för tidigt! Nu har vi "lidit nog"! (för att citera en kvinna som uttryckte sig så en gång för "100 år sen" när det var party i lägenheten under hennes...) Eftersom jag nu haft en massa otur hoppas jag naturligtvis att meningen med det är att jag imorgon ska bli glad å lycklig! Alltså få positiva besked!! :) Vi får väl se vad som händer... Återkommer naturligtvis om den saken senare...

Har nu börjat läsa "Jens Lapidus: Aldrig fucka upp" - verkar som sagt bra! Hans förra bok var bra å denna verkar vara liknande... Så nu ska jag bara duscha, borsta tänderna å gå å lägga mig!!! Sova bort allt det som inte är bra å vakna imorgon med ny frisk energi att spendera! :) Tänk vad bra! Varenda dag vaknar man med en massa ny tid å energi som man har (nästan) ensamrätt till å som man kan välja hur man vill spendera... I alla fall välja till stor del... :) Jag tycker inte om att vara på dåligt humör, så det stör mig verkligen när jag är det... Å jag försöker verkligen "få bort det onda", men vissa dagar är det som om man ska prövas hårdare än andra dagar... Nåja, om man alltid skulle vara glad, så kanske man skulle glömma bort hur skönt å roligt det är att vara glad... Det är kanske därför man måste ha lite "dåliga (sämre) dagar" för att man ska uppskatta alla bra dagar man har!! :)

Å med dom orden säger jag Go natt!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0