Dödat årets första mygga!

Nu har halva veckan passerat (igen)! Har idag ansökt om semester å komp i "systemet" på datorn... Så nu ska jag va ledig från midsommar å 6 veckor framåt!!! Gissa om det ska bli underbart, fantastiskt skönt?! Jag ska minsann bara njuta av livet under hela ledigheten! :) Ska umgås med dom människorna som är viktiga för mig och ger mig positiv energi! Och ha kul!! Låter väl som ett bra löfte till mig själv? :)

Har idag även varit till frissan å fått "sommarfärg" på håret... Så nu är man blondin igen! Känns jätte-konstigt att va så här ljushårig!:)  Det var länge sen sist! Men jag känner mig nöjd... Sen hade jag turen att träffa svägerskan å syskonbarnet, så jag promenerade hem med dom... Sen ilade jag till tvättis å fyllde på två maskiner med tvätt innan jag "bajkade" till "min familj" å fick mig tacos till middag... Äldste sonen hade många projekt till mig, men denna gång hann jag inte med så mycket då jag drack kaffe med mamman innan det var dags att åka på fotboll... Men han hann i alla fall önska att vi ska åka på Aronsbadet... Jadå! Bara det öppnar å vädret säger att det är sommar ute! :) Så det så! Vi tycker nog det är ungefär lika kul å va där båda två... *ler*

Sen åkte jag som sagt på fotboll med svägerskan å syskonbarnet... Matchen var på Tunavallen å det var ju trevligt i halvtid i alla fall, för då ledde oa/ff med 1-0... Men säg den glädje som varar för evigt, eller nåt, för när vi åkte hem då det var ca 10 minuter kvar, låg dom under med 2-1 å så blev oxå slutresultatet... TYVÄRR! Å så var det en massa mygg där! Det hade jag ju inte förberett mig på, så det förvånar mig inte om jag har myggbett imorgon! Dom där små bestarna brukar ju tycka om mig å mitt blod... Nu har jag i alla fall haft ihjäl årets första mygga, å det lär väl bli fler... Men jag önskar så klart att jag ska slippa se dom!! :)

Nu ska jag styra stegen mot sängen... Imorgon arbetar jag sista dagen för denna vecka, sen STOCKHOLM!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0