Det regnar i Stockholm idag...

Mitt nya tema kanske ska vara "rader ur såntexter" eller nåt... Det har som fallit sig så att jag tagit en rad ur en sångtext i de senaste inläggen... :)

Ute regnar det som om "Han där uppe" duschar och han verkar inte ha för avsikt att sluta med det heller! Det fullkomligen öser ner! Så jag vet inte om vi eventuellt ska fördriva tiden med att gå på museum idag eller nåt?! Åker tillbaka till stan ikväll, så vi har ju hela dagen på oss att umgås i alla fall... Min avsikt med resan var ju att få träffa Gudsonen å Kusinen å hennes make, så syftet är uppfyllt! :) Igår var vi på en promenad till en lekpark å sen var vi ut till Gustavsberg å gick på Fabriksbutiken å en konstutställning med mycket annorlunda saker... Jag vet inte om det är mig det är fel på, men inte 17 skulle jag betala typ 28 000kr för nåt märkligt som jag dessutom skulle va rädd för att det skulle gå sönder... Å by the way var i hela friden skulle man ställa det?! Jaja, det är ju tur vi är olika! :) Efter hemkomsten bakade jag blåbärsbullar (har tydligen blivit en ny specialare...) å sen åt vi middag å satt å surrade innan alla mest bara var trötta... Men med en liten i huset som anser att det är morgon tidigt, orkar man inte va uppe så sent... :)

Nu ska jag umgås lite å så får vi se vad vi ska hitta på!

Dagens (eller egentligen gårdagens) kommentar är : "Jag har lite korta ben - annars är det bra!" Tack du underbara vän för att du förgyller min tillvaro med en massa roligt jag kan skratta åt! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0