Allsång = sommar!

Sitter å halv-tittar på Allsången med Lotta Engberg... När Allsången har börjat, då är det sommar! I alla fall enligt almanackan... Men idag har det ju varit en bra temperatur ute, så hade det bara varit mindre vind, så hade det ju varit underbart! :)

Midsommardagen avslutades med ett beök på Erkheikki backen... Åkte dit med mor å far å lyssnade på Raj Raj band å sen oxå The Refreshments... Fatta vilket drag det är när Raj Raj spelar på "hemmaplan"... Det är som om alla går man ur huse för att lyssna på dom... Å så kan ju folk texterna oxå! "Det är hit man kommer när man kommer hem"! Kan inte säga nåt annat... :) Nu ser vi fram emot Pajala marknad!!




Eftersom det var så förbannat kallt där på natten, så begav jag mig mot bilen tidigare än mor å far... Men jag hade sån tur så Moster var vaken, så jag fick gå in å dricka kaffe å äta en bulle! Fick sakta tillbaka känsleln i fingrarna oxå... Jag undrar ju om halsontet kan ha med kylan att göra?? Numera är jag även aningens täppt i näsan, men jag tror ju att detta är snabbt övergående... Om man tror på det, så händer det! :)

Åkte tillbaka till stan med bror å familj igår eftermiddag... Handlade på Kvantum, fixade middag å "hojjade" till "Min familj" för att va me pojkarna när P hämtade hem Kreta-resenärerna... Man kan ju undra vad det är med mina vänner å Kreta just nu... :D När blir det min tur??? *längtar* Det var i alla fall ett mycket kärt återseende när hon kom hem min L!

Samtalade med min gode vän Cammo å sa att numera önskar jag att alla telefonsamtal jag får innehåller GODA nyheter... Sådär som om nån skulle ha vunnit en miljon eller nåt... Känns som om kvoten över så kallade "dåliga nyheter" får vara full! Nu ska sommaren vara ROLIG! Ja, ska jag umgås med Cammo så får jag nog skratta i alla fall! :D Ikväll har vi oxå hittat på dårskap! Jaja, som sagt, om man inte kan skratta, så orkar man ju inte leva heller!

Idag har jag umgåtts med Svägerskan å Syskonbarnet... Vi har prommat in till stan å käkat lunch å köpt lite grejs, såsom nya shorts... :) Sen har jag fixat middag till Cammo å vi har gått igenom livet så där som vi gör emellanåt Inget vin denna gång - det tar vi på fredag!! För från att hon kom med dåliga nyheter om att hon var utan hundvakt till att det blev väldigt bra nyheter med hundvakt var det nog bara ca 2 timmar! :)

Jag ska numera försöka dokumentera min semester i bilder varje dag! Ska bli intressant å se i augusti vad jag åstadkommit! *ler*

Nu ska jag snicksnacka en stund med Cammo innan hon ska bege sig hemåt igen! (Hon satt i telefon när detta inlägg påbörjades... :) )

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: maria

Mäh...inte såg jag dig under kvällen..var ju också på meän festivaali...hoppas du har det bra! Kram

2009-06-23 @ 14:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0