Välkommen sol!

Idag tittade solen fram på riktigt... Å det kändes nästan som en vår-dag!! Dock varade ju inte dagsljuset så länge som på våren, men vad gör väl det om man i alla fall får en känsla av att våren är på väg och det finns fortfarande hopp om livet?! Jag njöt i alla fall en stund av solens strålar... :)

Denna helg försvann fortare än kvickt måste jag säga! Som vanligt har jag väl haft roligt då! :) Igår plockade jag bort julsakerna, men har ännu inte kunnat skiljas från mina ljusstakar... Det är som så fint med skenet från dem, så jag har lite svårt att plocka bort dem, men om jag ska få mer vårkänslor så måste dom väl bort... Nåja, det är ju först på tisdag som det är tjugonde dag Knut då julen dansas ut...

Efter mitt plockande och även byte av gardiner i köket (!!!) begav jag mig till mina vänner på "andra sidan vägen"... Vi tog en promenad och skulle endast inhandla lite mörk choklad på Coop när vi kom på den ljusa idén att vi ju faktiskt kunde dinera ihop! Sagt å gjort vi köpte även middagsmat... När vi kom tillbaka var jag bara tvungen att prova på det där med "Guitar hero"! JAG ÄR SÅLD!!! Det var ju hur kul som helst! Från början gick det väl inte särskilt bra, men efter att jag kommit på hur det hela fungerar, så blev det allt bättre... :) Vi blev till å med lite sena med middagen eftersom detta spel helt upptog i alla fall min uppmärksamhet! Även Cammo blev inbjuden att äta med oss, och vi hade ju faktiskt som plan att dricka vin... Den planen dog dock ut eftersom det blev så sent... Efter middagen återtog jag gitarren för att försöka förbättra mina resultat... Även Cammo blev nog rätt såld på detta, för vi satt helt länge å höll på med det där! Helt plötsligt var ju klockan 20.00 och vi dukade fram efterrätt och såg Stjärnorna på slottet... Och sen även slutet på Körslaget... Sen satt vi mest å surrade och skrattade och sen var det dags att gå hem å sova... Jag tillbringade rätt stor del av min vakna tid i sällskapet kan man säga!! :)

Idag har jag varit hos "min familj"... Hade med mig en present till den nyblivne tre åringen, som uppskattades... Blev även bjuden på middag! Nog har jag det bra!! Eftersom all mat är mycket godare i andra människors sällskap, så äter jag ju god mat rätt ofta!!! :) Hann med att mysa lite med barnen också... Och sen hjälpte jag till med lite läx-läsning med "bonus-sonen"... Hoppas nu att det går vägen för honom på provet! Som tack för hjälpen fick jag en kram, och vad är väl bättre belöning än det?! Det är ju kramarna som värmer längst... :)

Väl hemma slängde jag mig i soffan å kollade en film; "Freedom writers"... Jag tyckte den var riktigt bra... Den handlade om en lärare som undervisade "omöjliga" elever, men som genom att tro på dem fick oanade resultat... Så, bara man tror på människor och ger dem en möjlighet att lyckas, så kanske dom faktiskt gör det också! Det är det jag försöker göra varje dag... :)

Och med detta ska jag avsluta detta inlägg och hoppa i säng! Det är en ny vecka igen imorgon!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0