Veckan som gått...

Vilken vecka det har varit... Jag har i alla fall varit fullt sysselsatt... Å det är ju bra! :) Då har man i alla fall inte tråkigt... Måndag är väl enda dagen jag inte gjort nåt särskilt, men då jobbade jag rätt sent, så det var väl därför... :)

Tisdag var jag på föräldramöte å för att slippa  åka hem emellan fick jag stanna hos familjen i Sunderbyn å få middag... Jag har det bra!! Fick lite trevligt umgänge samtidigt... :)

På onsdag var jag på Core cardio och jag kan bara säga att det nästan fortfarande känns att jag tydligen har några muskler i magen i alla fall... :) Sen var Cecci förbi å vi drabbades av den berömda "hallförlamningen" och surrade helt länge... Det var så länge sen vi sågs, så då har man ju alltid massor att prata om!

På torsdag var jag lite "nanny" och sen bar det iväg på vattengympa... Tänkte att jag skulle få mindre träningsvärk av det, men inte då! Jag vet i alla fall att jag använder magmusklerna när jag är på vattengympa, å det är ju ett positivt tecken! *haha* Sen kändes det som om jag var helt speedad, så inte kom jag i säng inte! Jag sa till min gode vän att eftersom man aldrig kommer i säng på kvällen så känns det ju som att kliva upp ur graven när klockan ringer, så trött är man! :) Hon höll med...

På fredag slutade jag tidigt, jag var på massage å sen bar det iväg mot byn! Eftersom massage brukar sätt igång nåt i kroppen, så var jag både trött å frusen... Det var lika bra att värma bastun! Så jag badade bastu å sen var det Let´s dance... Å när jag väl la mig på kudden i sängen, så somnade jag rätt snabbt!

På förmiddagen igår passade jag på att ta en prommis med T så jag skulle hinna träffa henne... En helg är rätt kort, så man hinner som inte med allt man skulle vilja... Trots att jag är en obotlig tidsoptimist, så har jag i alla fall börjat lära mig nåt om tid... :) Sen anlände Cammo å då var det nästan dags att börja förbereda sig för 30-års festen... Det var en riktigt trevlig fest med god mat, bra musik och så klart en massa trevliga människor!! Jag hade skoj! Och frågan om man kan vara skyldig någon ett hångel är fortfarande obesvarad! *skratt*

Nu ska jag umgås lite innan det är dags att bege sig mot stan igen...

Och tack för kommentarerna! Det är ju alltid kul med några sådana... Så ni som läser kommentera gärna! :D

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0