Helgen har passerat

Jaha, då var det söndag kväll igen... Dags för en ny arbetsvecka imorgon... Jag har dock blivit äckligt förkyld (igen), täppt som tusan i bihålorna (håller tummarna för att jag inte ska få bihåleinflammation, för det är OTREVLIGT)... Bara å hoppas på det bästa! :)

Fredagens planeringsdag med jobbet slutade i samma ovisshet (ungefär) som jag kom dit med... Vi har alltså fortfarande inte kommit fram till hur framtiden ska se ut... Jag ska alltså inte börja på den andra förskolan på tisdag i alla fall! (För dom dom undrar så är det den nya förskolan i Sunderbyn, som jag ska jobba på, den som just nu bedrivs i moduler.) Det känns som att man bara står å stampar, men nu ska ju chefen prata med alla enskilt å sen komma fram till ett beslut... Jag måste ju säga att jag tror inte han kommer att få till ett demokratiskt beslut, utan han måste bestämma... Men vi får väl se! Nog om detta för denna gång! Jag ska ha medarbetarsamtal imorgon, bäst å ladda med mååååånga argument om varför man ska ha bra lön! :D (om det nu finns någon löneförhöjning överhuvudtaget att vänta sig i dessa tider...)

Fredagens 40-års fest var riktigt trevlig! Vi åt tacos å "minglade" å lyssnade på lite livemusik... Trevliga människor på plats, så då blir det ju trevligt! :)

Lördag hann jag faktiskt med en hel del... Jag hann vara ute på en promenad, tvättade kläder och var ut till Sunderbyn å åt sushi!! (å det var såååå gott!! längtar redan till nästa gång!!)

Idag söndag har jag hunnit med en prommis me Linda å Nelly, varit till "min familj", sett film å varit lite barnvakt... Inte illa va?!

Helgen har alltså gått i socialiseringens tecken! :) Har oxå hunnit med att prata med flera i telefon (man slår ju två flugor i en smäll å pratar när man promenerar eller åker buss... Då blir det dessutom mycket trevligare att göra saker som kanske inte alltid är så skoj...)

Nu väntar Åsa Larssons nya bok och min spikmatta på mig!! Ny vecka - nya möjligheter!!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Spikmatta?????

2009-01-26 @ 08:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0