Är våren på väg?

Men så underbart att dom lovat sol till i morgon! Känns som om man fått nog av snöstorm för ett tag! Idag vid lunch-tid när solen tittade fram (det snöade dock samtidigt, men bara lite stillsamt) fick man nästan vårkänslor! :) (Om man gick ut å kände på temperaturen, så förstod man rätt snabbt att det inte är vår riktigt ännu, men känslan fanns där i alla fall!) Å när jag gick från jobbet efter 15:30 idag var det fortfarande inte mörkt!! Så SNART är det vår på riktigt!! Kändes genast som om livet blev ännu enklare! :) Hur det nu än kan komma sig så är det som om man tinar fram igen på våren och allt blir lättare... Man kanske måste göra som Ronja Rövardotter och ha ett vårskrik! :)

Igår kväll var det bastu på Sommarstigen! Helt underbart, för när man bastar är det som att man blir ren på riktigt! :) Det var dock en aning kämpigt å ta sig dit... Oplogade vägar med runt 10cm snö på sina ställen och motvind med snöfall... Kan säga att det tog nästan dubbelt så länge å gå dit som det annars gör... Nåja, det var ju mödan värt i alla fall när man kom fram! :)

Imorgon blir första arbetsdagen på mitt nya ställe... Känns sannerligen märkligt att jag inte ska till mitt "vanliga" jobb imorgon! Fast jag ska ju dit sen på eftermiddagen i alla fall, för vi ska ha våran "isfestival"... Den blev ju då inställd i torsdags på grund av vädret, så vi gör ett nytt försök imorgon! Sen får vi se hur många besökare vi får, för det är otroligt många barn som är sjuka! Men, det blir vad det blir... Ska i alla fall bli kul å fixa den! :)

Nu väntar disken på mig! Å den lär nog inte försvinna hur mycket jag än försöker vänta ut den... :) Så det är väl lika bra att ta tag i saken å diska nu! Sen ska jag fortsätta brodera! Har börjat ett nytt projekt som Bebben ska få!!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Önskar dig lycka till med första dagen på nya arbetsplatsen.



/J

2009-02-09 @ 22:42:54
Postat av: Anonym

Vill ju ha en update på hur det gick på det "nya" jobbet??

2009-02-12 @ 17:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0