Tävla...

... och vinn en resa! Det är som om mina ögon dras till alla rubriker som innehåller ordet resa... Jag är grymt sugen på å åka utomlands!! Skulle jag vara jätte-rik skulle jag genast bjuda med mig några vänner så vi kunde åka lååångt bort! Mycket trevligt skulle det vara!! Jag har varit å kollat på resor till Thailand från Luleå  det finns minsann kvar resor, så helt omöjligt är det ju inte! Men som det verkar, så lär jag väl få stanna hemma i alla fall denna vår, men jag ger inte upp hoppet ännu! :)

Det var ett tag sen jag uppdaterade... Så vad har då hänt i mitt liv??? Det undrar jag oxå! :) Helgen gick åt till att under hela lördagen hjälpa till å flytta min moster, å sen glo på "mello" och på söndag tvättade jag å sen var det bastu på Sommarstigen! Jag kan i alla fall säga att jag har lärt mig att det är av stor vikt att man rensar i röran i sitt liv! Både bland grejor å mentalt! :) Jag ska försöka förvandlas till en som rensar MYCKET ofta! För om man har kvar saker i all oändlighet så är det ett h-vete å göra sig av med dom!! :) Som sagt, jag har hjälpt min moster att flytta... :)

Eftersom jag då bestämt mig för å rensa, så gick jag lite halvhjärtat igenom min garderob igår och idag bar jag en stor påse med kläder till en kvninna på jobbet... Hon kan gott få dom å det hon inte vill ha, får hon ge till bättre behövande, det vill säga INTE till mig! Ska rensa ännu mer framöver, men man måste ju börja nånstans... Kanske det är så att jag är på det humöret nu å måste genast ta tillfället i akt innan det passerar...

I måndags var jag lite barnvakt... Jag har ju sagt att man blir lycklig av att kunna hjälpa andra, så jag jobbar på att bli ännu lyckligare!! :)

Igår efter jobbet (mitt andra jobb) var jag å Linda å simmade å badade bubbelpool å ångbastu i G-stad! Helt fantastiskt trevligt! Kände att jag behövde det! Det är ju något splittrat att vara på två arbetsplatser, så det passade bra att "samla" tankarna genom att ha lite "friskvård"! :)

Ikväll blir det core cardio... Å imorgon är det p-möte till 20.00 på jobbet, så där rök min vattengympa! Lite irro, men det är väl bara å gilla läget...

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha blir både lite lycklig och stolt av att läsa om ditt rensande! Duktiga du! Kommer gärna och hjälper till om det behövs! :) Kram!

2009-02-18 @ 20:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0