Tredje advent

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
stöper ljus och bakar kakor
och har ett fasligt styr

Här kommer en rapport från veckan som gått:

Måndag: Är nog redan dokumenterad... Träffade Kontakt-tjejen och åt middag samt såg "Flickan som lekte med elden" 

Tisdag: Fantastiska tisdag! Hade läsdag och hann med att tvätta lite oxå! (ja, jag skulle väl egentligen inte ha hunnit med det, men när man startat igång nåt så är det bara att ro båten i hamn! Sen blir det inte alltid som man tänkt sig... Å jag är fortfarande TIDSOPTIMIST, jag vet!) Sen åt jag lunch med mina före detta jobbarkompisar, som nu kommit att bli kompisar... Det är så himla kul att vi fortfarande försöker träffas lite nu å då, så vi inte helt tappar kontakten... Å så sa vi alla fyra att det är ju tur vi har FACEBOOK! :) Jag blir i alla fall så himla glad i deras sällskap och full med positiv energi åkte jag, efter att ha suttit på bibliotkeket å läst en stund, till arbetet. Det var väl en himla tur att man kände sig glad när man kom dit, för där var det surmulet... Nå, vi skulle ju ha p-möte på kvällen, så "tanterna" laddade väl för det? Inte vet jag?! Hade utvecklingssamtal med föräldrarna till ett syskonpar å dom var så himla nöjda, så det kändes bra! :) Sen var det då p-möte på kvällen... Och man orkar inte ens återge det... *suckar* Men i vanlig ordning kan man ju fundera på vem som är vinnare å vem som är förlorare??! I alla fall kom chefen å sa att han nu fattat ett beslut i hur han anser att personalbemanningen ska se ut till våren! Hallelujah! Sen vet vi inget mer än det han sa om det, men jag antar att han kommer på måndag, för han har inte varit där på hela veckan... Min tolkning var att han fattat ett beslut som inte går att diskutera, men det var ju min tolkning det...

Onsdag: Vaknade med huvudvärk, hur kul är det?! (fast kanske inte så konstigt med tanke på att vi hade möte till 20:30 på tisdag kväll, hjärnan har väl gått på högvarv hela natten!) Jag pallrade mig i alla fall till universitetet... Å när jag kommer in i korridoren, så hör jag glada skratt klinga... å då var huvudvärken som bortblåst!! Det är verkligen ett gäng fantastiska människor som går den där kursen å jag blir glad å positiv av att vara där med dom! Å så lär jag ju mig en hel del oxå! :) På kvällen var jag förbi hos min bror med familj! Alltid lika trevligt att komma dit oxå! :) Idag var nog första gången som Prinsessan kom ålandes mot mig! Vilken känsla!! ♥

Torsdag: Träning av Lucia-tåg på arbetet! Genrepet inför morgondagens Lucia! :) Å dom är så himla duktiga våra barn! Sen kom Pappa förbi å hämtade upp lilla Lillebrors grejer och drack en kopp kaffe... Sedan var jag moraliskt stöd när Svägerskan tog "svinsprutan" (å det är nästan lika obehagligt att se andra bli stuckna! knasigt!! Kanske en himla tur att jag valde att lägga mina sjuksköterske planer på hyllan... :) Å det var faktiskt sprutorna som var en av orsakerna till det.....) Sen iväg å jobba kväll på Gruppis! Å där är man alltid lika välkommen!! En fantastisk personal å fantastiska "kunder"!! Det är lite av en kick för självförtroendet... :) Personalen var på julbord, å sen kom M å tog över vid 21-tiden... Satt dock å pratade med henne till 23, sååååååå... :) Alltid lika trevligt att träffas!

Fredag: "Ute är mörkt och kallt, i alla husen lyser nu överallt de tända ljusen... Nu kommer någon där, jag vet nog vem det är... Sancta Lucia, Sancta Lucia" ÅÅÅÅÅÅ vad dom var duktiga barnen! Jag är så himla stolt över dom!! Alla barn å föräldrar var nöjda, så då var det ju bra!! Vi sålde lotter till vårat pepparkakshus å hade fika! Så mysigt! Men när klockan var 9 så kändes det som om den minst var vid lunch-tid, för vi hade hunnit med så mycket! :) På eftermiddagen hade jag mitt sista utvecklingssamtal.... med den mamman som ger en massor med positiv energi bara genom att finns till! Så när jag gick hem på eftermiddagen kände jag mig NÖJD! På eftermiddagen skjutsade jag Bror med arbetskamrater på jobb-fest å sen hade jag å Svägerskan fredagsmys! :) Jag hade gjort en köttfärspaj som vi åt till middag å sen drack vi glögg å såg Idol-finalen! Å ja, Erik var bäst!!! Jag har ju hållit på honom i stort sett hela tiden, så det var ju kul att han vann! Jag tycker dock att även Calle var en värdig vinnare, men jag tror det kommer gå bra för dom båda två! :)

Lördag: En lugn lördag... Åkte in på stan å fikade med Cammo på eftermiddagen å sen shoppade jag en del julklappar till barnen, är rätt nöjd med dom, så nu är det ej mycket kvar att införskaffa! :) Min plan med att gå ut gick i stöpet, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig... Nåja hyrde "Baksmällan" på Copp som börjat hyra ut filmer för 10 kronor dygnet... Den var riktigt bra! Jag satt å skrattade högt trots att jag var ensam!!! Rekommenderas om man vill få sig några goda skratt! :) Sen hamnade jag framför tv:n å satt å broderade... Så SNART är tavlan färdig! Det är ju bara det att jag sytt fel på vissa ställen å måste korrigera lite... Troligen skulle ingen annan än jag se det, men jag vet ju om att det är fel, så jag måste göra om!!

Idag är det då söndag å Luciadagen... Undra om man ser nåt Luciatåg?? Jag ska i alla fall nu äta nåt å sen ska jag återlämna filmen på Coop... Det är planen så här långt... Sen kanske bio "Luftslottet som sprängdes" ikväll?? Vi får se! Vore väl ett trevligt avslut på en trevlig vecka! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0