Mänskliga möten

Hmmmmm vad ska man säga...? Var ska man börja.....? Har haft några dagars funderanden å har inte riktigt lyckats formulera mig.... Inte hittat dom rätta orden? Finns dom förresten?? Började på ett inlägg för några dagar sedan... Kanske skulle ta tag i det å fortsätta på det temat.... Temat Människor å mänskliga möten.... Jepp, så får det bli. Rubriken blir: Mänskliga möten.

Det finns ett fåtal människor som korsat min väg som jag skulle göra allt för, i stort sett allt... Å dom människorna blir fler å fler ju fler barn som kommer in i mitt hjärta för att stanna... :) Det är dom människorna som jag oxå tror skulle göra detsamma för mig... Det är dom som håller i "fallskärmen" om jag måste hoppa...
...........................
Och så finns det ett antal människor som alltid gör mig glad!! Det är dom dom på något konstigt sätt lyckas säga eller göra något som gör att man går med ett leende på läpparna ibland i dagar efter det mötet... Jag tror inte ens att dom alltid vet om det, men dom lyckas få mig på gott humör... Många av som ser man alldeles för sällan å det kanske är därför dom medför denna glädje, man blir så himla glad av att träffa dom!
..................................
Och alla dessa människor som man delar sitt liv med på olika sätt.... Man berättar saker man varit med om eller ska vara med om, man delar erfarenheter och händelser.... Vissa pratar man med ofta, andra sällan, men på något sätt berör dom ändå ens liv! Man vill veta vad som händer i deras liv och man vill ge av sig själv och ta emot energi av dom..... Och det är alla dessa människor som ska göra livet värt att leva! :)
................................
Alla dessa människor som finns i ens liv, man skulle inte vilja vara utan dom! Aldrig någonsinn! Många skulle man önska att man träffade betydligt oftare och man skulle oxå önska att man lyfte luren och ringde... Varför gör man inte det?? För att man har FB??? *ler* Men hur bra det än är att hålla kontakten via FB, så finns det inget som är så trevligt som mänskliga möten! Många gånger är det tiden (som man skyller på) som inte räcker till.... Och avstånden mellan människorna... Men telefonen kan man ju fortfarande lyfta........

Som ni kanske förstår på detta inlägg hittills, så har jag haft en hel del mänskliga möten på sista tiden! :) Det är när man träffar människor man ser sällan som man fattar hur fort tiden går! Jag har pratat med flera personer som betyder mycket för mig på senaste tiden... Både "på riktigt" och i telefon.... Och så har man upptäckt att det återigen var evigheter sen man sågs eller hördes av.... NÄÄÄÄ, det SKA INTE gå så länge till nästa gång.... Men det är nåt med livet som gör att det snurrar fortare ju äldre man blir! :)

När männsikor blir sjuka, då börjar man fundera på livet... Och det är oxå då man kommer på att man inte ska vänta till "En dag" med att göra en massa saker... Tänk om inte "en dag" kommer?! Därför ska man försöka göra det som känns rätt! För varför ska man slösa bort sitt liv på saker som är fel eller känns fel? Nä, oftast ska man följa magkänslan, för den brukar leda en rätt..... Vill du resa, gör det! Vänta inte till en annan dag... Om du vill byta jobb, gör det! varför lida mer än du måste?? Och så vidare..... Det är trots allt bara en människa som kan förändra just ditt liv å det är du själv!!

Som sagt, så har jag gått omkring i en massa funderingar på sista tiden å när man hamnar i det kan man också hamna i ett tillstånd där allt känns hopplöst å meningslöst.... Men när man då fått "deppa" lite, så brukar det lösa sig! :) Har idag träffat tre av mina allra bästa vänner, tänk er det tre på samma dag!!! Så då kommer man återigen på hur bra man har det å så vänder allt! :) Man får babbla om livets stora å små frågor och skratta... :) Så tack för idag L, L och Cammo!

Annandagen på hotellet i byn var sååå trevlig!! Ja, det var ju så himla trevligt på förfesten där man fick sitta å surra med goda vänner, prata gamla minnen och skapa nya! :) Det är verkligen så skoj att gå ut i byn när man får träffa alla gamla kompisar.... Speciellt kring jul, för då är många hemma.... Så även denna gång! Jag hade verkligen trevligt!! :) Åter igen mänskliga möten..... :)

Har återvänt till stan igår, tisdag, å de sista dagarna i byn har väl varit som de föregående... Myst en massa med Prinsessan... Å så klart umgåtts med övriga familjen oxå! :) Tagit nån liten prommis med hunden å även barnvagnen... På tisdag hade det snöat en hel del, så då var det rätt tungt! :) Ja, det är väl det dagarna gått ut på.....

Eftersom det på grund av tråkiga omständigheter inte blir det nyårsfirande som var tänkt från början har jag å Cammo beslutat oss för ett eget! :) Vi ska äta god mat å sedan gå till stan å se raketerna! Jodå! :) Å som jag nu tjatat om, så blir det ju inte bättre än man gör det! Det blir kanske inte alltid som man tänkt sig, men man är den enda att skapa sina egna val..... :)

Ska försöka ladda upp nån trevlig bild endera dagen, men nu måste jag sova!! Vi har ju en lång dag framför oss imorgon!!!

Ta hand om varandra! Och kom ihåg: Det finns bara en av dig.......

Gott slut och GOTT NYTT ÅR! Önskar dig en massa lycka 2010!!!

Kram! :)

Happy New Year


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0