Annandagen

Hej vad det går! Nu är vi redan inne på dag tre på detta julfirande... Och man är i alla fall mätt å belåten... Dessutom är det så kallt ute, så man kan ju inte gå ut heller... eller kan å kan... Visst kan man, men det är kallt! Var ut en sväng på julafton med Nalle och höll på att förfrysa ansiktet på köpet... -20 nånting och vind... Detsamma var det igår när han skulle ut en sväng... Nåja, man får ju frisk luft i alla fall!!

Här kommer lite julbilder:


Gammal man títtar ännu nyfiket på vad som händer med alla paket...

Påsen är riktigt spännande!

Granen är fin å rolig att känna på...

Full fart med gåstolen!

Prinsessan och Guddottern leker.

Man ser var fokuset ligger nu för tiden... Alla barn! Det är som mest barnbilder som hamnar i kameran... :)

Julafton hade vi Moster med familj här hemma hos oss och igår var Farbror med familj här... Denna jul har gått i umgängets tecken! Tydligen har jag varit snäll också, för jag har fått några paket! :) Och är så klart nöjd med dom!

Idag har Guddottern med mor å far varit å hälsat på... Tjejerna lekte lite på varsitt håll efter att nyfiket ha kollat in varandra... Det är kul å se hur små barn reagerar när dom ser andra små barn... Spännande för dom båda två!

Prinsessan har provat sin nya "lära-gå-vagn", hon har dock inte riktigt kommit på tekniken ännu, MEN hon har rest sig upp mot stöd! En milstolpe!! Man kan verkligen använda många timmar till att umgås med henne å se hennes framfart och framsteg... :)

Dessvärre har jag blivit förkyld som tusan oxå å klarar inte riktigt av livet utan nässpray! :) Men det är ju tur det finns sådan, för då kan man ju andas... Det kom smygandes i tisdags, på onsdag var förkylningen ett faktum å julafton å juldagen har nog varit värsta dagarna... Hoppas det börjar vända lite nu! Det är ju typiskt när man blir ledig... Helt onödigt!

Ikväll blir det pubkväll på Hotellet... Ska bli trevligt å träffa en massa bybor... Vi börjar i alla fall med förfest hemma hos J!

God fortsättning på julen!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0