En vandring i minnenas trädgård...

Helgen har gått i minnenas tema, kan jag säga! Vi träffades på födelsedagsfika hos barndomskompisen, T på lördag, och eftersom vi alla mer eller mindre är barndomsvänner så behöver man inte förklara så mycket, utan vi skrattar mest... :) Kul å prata ikapp med alla å se hur livet lever med alla i just denna stund... :) Det finns så himla mycket glädje i att träffas så där!

Senare på aftonen, efter att jag å C varit å ätit kina-mat, hamnade vi sannerligen i minnenas trädgård, (vad då det är för ett uttryck?!)! Hon var på väg hem å vi kom in på nåt minne å så började vi fundera på var den människan fanns nu, kanske Facebook... Å på den vägen var det! Det ena ledde till det andra å sen letade jag fram fotoalbum från tiden när det begav sig... Å JAAAA, vi har blivit äldre, i alla fall utseendemässigt... Sen hur det står till med det andra, det är en annan sak! ;) Men på typ 13 år har man åldrats en hel del, tro mig!! Vi fick oss i alla fall en hel del goda skratt å vissa funderingar oxå förståss... Det är ganska kul med en sån där nostalgitripp emellanåt... :) Det är oxå då man inser hur himla fort tiden har gått... Vadå typ 10-15 år?! Det kändes ju som igår när vi var på Kos, eller när man tog studenten, eller när man umgicks med den å den personen... Så är det i alla fall!! Å sen är det oxå så att det man tror att man ska minnas för all framtid, det bleknar å så måste man ha lite bildstöd, som foton å sen hjälpas åt att komma ihåg... :) Kul är det i alla fall! Å det är väl det som är våra erfarenheter, om vi minns dom eller ej! :)

Apropå nostalgi, så skrev L i en kommentar om Sir James å för att förtydliga VEM det var, så var det ett slags "fantasifoster" skapat av två personer med mycket bra fantasi!! Det var ju så under en tid att jag bodde hemma hos L å eftersom hon pluggade å hade en massa tid över ibland (tyckte hon i alla fall själv :) ) så hann hon ju med en massa... Å då skapades han, hon, den, det... SIR JAMES! Bara för att vi skulle ha någon att skylla på... Han gjorde ju mest bra saker, som städade, lagade mat och så... Men ibland fick vi oxå skylla på honom om vi eventuellt hade haft fest å det var stökigt dan efter eller så.... :) Å han satt till å med i framsätet på bilen ibland, så vi båda var tvugna att sitta bak när någon annan körde!! Detta har vi skrattat gott åt MÅNGA gånger!!! Han flyttade nog till slut in hos våran vän MW, i hans garderob... Eller hur var det nu igen??Minns inte riktigt... Han dyker i alla fall upp emellanåt, om inte annat så när vi är trötta å har väldigt lätt till skratt! :) 

Söndagen gick åt till att jag tvingade mig själv att skura lägenheten... Sen var jag på middag hos "min familj" å så socialiserade vi en hel del! :)

Idag är det måndag å som jag skrev tidigare vaknade jag i ottan! Har dock överlevt dagen på arbetet i alla fall... :) Nu ska jag iväg på me&i party hos L... Får väl uppdater om vad som införskaffades... För om jag lyckas komma tomhänt därifrån ska jag banne mig ha ett diplom! ;)

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: EÅ

Jag å en kompis brukade skylla på "Inlandsisen" när ngt gick snett... =) Tror det var under en kurs i geografi på universitet..........

2009-08-18 @ 19:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0