Kalasväder

Jaaaa, vi hade kalasväder i Kalasstaden hela helgen, typ... Å det fortsätter ännu!! Synd för dom som börjat jobba... Eller för dom som börjat jobba å inte har ett lika trevligt arbete som jag! Jag får ju njuta av solen å det vackra vädret även om jag arbetar... :) Kan säga att det var inte det lättaste att stiga upp igår när klockan ringde, men det var bara å vackert göra det! Man är ju som lite i en bubbla dom första dagarna, eftersom jag under ledigheten vänt på dygnet å inte gått å lagt mig före 1 en enda dag, tror jag, så är det inte så lätt att helt plötsligt vara tvungen att göra det... Att man sen avslutade sin ledighet med tre dagars Lulekalas, gjorde förmodligen inte oddsen om att vara utvilad bättre! :)

Jag har haft en helt fantastiskt rolig helg!! Jag har skrattat så jag hade träningsvärk i både käkmusklerna och magmusklerna! Vi har väl haft vissa stunder av lite mer allvarsamma samtal, men dom har inte varit många... :) Jag har träffat vänner som jag inte sett på länge å vänner som jag ser ofta! Och som sagt har det varit underbart skoj! Fredagen å lördagen gick förfesterna av stapeln på Sst... På fredag var vi 6 brudar som samtalade om livet och lite olika gamla minnen! Jag säger bara U:et, det fick oss att skratta rätt friskt! Vad händer när man sitter tillsammans med människor som man känner rätt väl och som man känt länge å delat många minnen med, jooo, man pratar om dessa minnen å minns tillsammans å SKRATTAR! Å när man kan bjuda på sig själv, då blir det tillåtet att skratta oxå!! :D Jag å Cammo avslutade med att sitta å surra med P innan vi cyklade in, (S & L liftade in, så dom for lite innan), så då hann vi även med att avhandla det där med framtida äkta män!!! *ler* Nåja inne på Kalaset hamnade vi till slut i Schlagersalongen å hade hur skoj som helst! Sen gick jag å Cammo å åt mat (gör man något annat när det är festival?!) i regnet, och avslutade kvällen på en kyrktrappa... :) Ja, det regnade faktiskt lite natten mellan fredag å lördag, men det var mest bara skönt å det regnade ej mycket, så man blev inte så blöt, mest lockig i håret! :) Där satt vi på kyrktrappan å mötte lite olika människor innan vi cyklade hemåt, då hade det slutat regna... :)

På lördagen beslutade jag å L oss för att cykla in till stan å äta (som sagt gör man annat när det är festival?!) ingen av oss var sugen på att fixa någon som helst mat under denna festivalhelg, så jag kan säga att det har blivit en hel del skräpmat!! Men det var det värt!! GOTT också! Vi strosade runt där på stan å sprang på lite olika "kändisar", trevligt!! Sen bar det av hemåt igen å då var det inget annat att göra än duscha å återvända till Sst... P hämtade mat åt oss, så vi behövde inte bekymra oss om det denna kväll heller! ;) Satt sen å surrade med M&K och L&P och sedan cyklade vi in vid 22:30... Hamnade återigen i schlagersalongen efter att ha gått in via Södra Hamn å träffat på fler kändisar... Mycket trevligt även denna kväll! Sen tog vi oss via Thai-mat-stället hemåt... Kan säga att det var en viss cirkus med cyklande hem oxå å i vanlig ordning har jag skrattat gott! :)

Vad ska man säga om söndagen då??? Att en gammal kropp behöver vila efter en så här hård helg!! :) Att inte sova normalt är nog den största boven, att man sen oxå druckit öl gör väl inte saken bättre?! ;) Men det var det värt!! Jag har haft kul å det är det som räknas!!! Så alla ni som gjor denna Lulekals helg till ett trevligt minne TACK! Ingen nämnd - ingen glömd!! På söndagen cyklade jag å Cammo in till stan, käkade på MAX (måste ju avsluta helgen med skräpmat oxå!) å sen satt vi på Floras kulle å åt glass å snackade skit... På kvällen såg jag å L "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen"... Lagom lättsam film för trötta hjärnor! :)

Igår var jag då tillbaka på arbetet, vi hade tre barn igår å var tre som arbetade (lite oväntat) så jag har inte dött av ansträngningen i alla fall! Är nog bra med en mjukstart efter 6 veckors ledighet! Vi har tillbringat gårdagens eftermiddag på stranden å dagens förmiddag... Så jag har ett bra jobb! Man behöver inte gräma sig över att det är vackert väder å man själv måste jobba... Vissa dagar är man ju nästan mer ute på jobbet än hemma! :) Idag har jag även lagat mat, så man kan ju inte klaga på variationen av arbetsuppgifterna! :) Idag hade vi fyra barn å jag tror att det är max-antalet barn som kommer å vara hos oss denna vecka... Dessvärre är dom ju där från morgon till sen eftermiddag, så man får inte så korta dagar för det... :) Nåja, bara å njuta av lugnet innan stormen! :) För man vet ju aldrig hur länge vissa kroppsdelar kommer att palla!!! *asg*

Nu ska jag trycka något till middag å sen blir det prommis med Lixie! Det är som om vi inte fått nog av varandra denna helg, för även igår åt vi tacos gemensamt! Å så kom dom hem så jag fick krama på dom - mina killar!! :)

Ha det bra i värmen!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0