Alla dessa dagar som gick...

... inte visste jag att det var livet! Visst är det så hon sjunger Carola Häggkvist?! Ibland är man ju benägen å hålla med... Alla dessa dagar som man egentligen bara "lever" som bara går å som man inte funderar så mycket över... Det är ju också en del av livet... Å tänk hur himla många sekunder av lycka man förlorar om man är arg i en minut! :) Om man tänker för mycket på det där med tid å att hinna fånga tiden å alla ögonblick, då kan jag bli lite stressad över att jag faktiskt kanske bara tassar runt här i mitt liv å missar en massa... NEJ! Så får det inte vara!! Det är ju på barnen man ser att man själv åldras, eller om man råkar slänga en blick på nåt gammalt foto, för annars känns det ju inte som om man blir så mycket äldre... :)

Igår var jag förbi hos min bror å svägerska å träffade min älskade Prinsessa!! Men vad hon lär sig mycket hela tiden! Nu testar hon sin röst för fulla muggar å får till rätt höga toner ibland... :) Hennes mamma sa att hon till å med skrämmer vissa av hennes små kompisar... ;) Å så har hon hittat sina fötter å dom är ju så goda å smaka på! Det är helt underbart å se vad som händer från dag till dag... Nu söker hon ju riktigt ögonkontakt med en för att sedan "berätta" något... :) Tänk vilken lycka att få vara en del i hennes liv!! På söndag ska hon döpas, så då ska vi till kyrkan, minsann!

Igår eftermiddag var jag på min EFTERLÄNGTADE massage!!! Å jag skulle nog egentligen behöva gå typ två gånger i veckan för å få bort allt "det onda" jag har, men det känns i alla fall bättre nu! Idag har jag varit rätt mörbultad i kroppen å känt mig trött, så nån effekt har väl massagen i alla fall. :) Efter min massage var jag å Cammo å åt middag på vårat "stammis-ställe" Dagobert! Mycket trevligt minsann... Å sen var jag ju som sagt å hälsade på min bror med familj...

Den här veckan har som varit konstig för mig, för i tisdags var jag helt säker på att det var onsdag, å det var jag tills jag vaknade på onsdag å insåg att det ju faktiskt var onsdag IGEN... Så kan det gå! Så jag har som varit rätt snurrig med dagarna, men imorgon är det i alla fall FREDAG! Vad har jag gjort i veckan egentligen?? Måste som fundera på det... Hmmm

Måndag kollade jag nog en film på kvällen, joooo "Jakten på lycka"... Den var mycket tänkvärd å sevärd! Den handlade verkligen om å ta vara på det man har å se alla möjligheter i stället för hinder... Som sagt, sevärd!

Tisdag blev jag bjuden på middag hos "min familj" - värsta lyxmiddagen på en tisdag! Fläskfilé å grillade rotsaker, MUMS!! Tack kära familj för att ni finns!! Alltid välkommen hos er! I söndags när jag bara var in en sväng på kvällen för å lämna en film å lite "medikament" till mamman (en sväng är väl ungefär en timme... :) ) så sa Storkillen "Ska du redan gå?!" Och sen tittade han på mig med allvarliga ögon å så säger han: "Men Moster I, du har väl lyse på cykeln??" (det var ju mörkt ute) Då blev jag alldeles varm om hjärtat, älskade unge du är vekligen rädd om din moster! :)

Onsdag var det ju igår jaaa... Å idag har jag sovit på soffan! Vilken himla tur att jag har sovmorgon imorgon å börjar kl.9, då gör det inget om jag inte somnar genast ikväll! Men som det känns nu, så lär det inte vara några större problem med det... :) Lägger man sig på spikmattan så somnar man garanterat! Jag har även hämtat ut paketet från me and i å provat kläderna - NÖJD! Nog för att dom har dyra kläder, men dom är fina oxå!!

Imorgon är det som sagt fredag! Kanske after work?! Vem vet??

Våran "såpopera" på arbetet fortskrider... Schemat är inte spikat, men idag har jag suttit å gjort ett förslag (som jag absolut inte hade tänkt göra), men nu frågade dom ju "så snällt" å när en av tanterna sen säger att hon inte hade kunnat göra det bättre själv, så tar jag det som en komplimang! Men den här såpan är inte slut än, tro mig! Det är ju en vansinnig tur att vi har så fina barn hos oss, för det är ju trots allt för dom man går till arbetet... En dag var det en flicka som sa tll mig: "A, jag gillar dig jättemycket!" Men det är ju därför jag går till jobbet! :) Å när dom kommer rusandes för å ge "hej då kramar" när man ska hem, (så tidsomptimisten Anci nästan missar bussen bara för det)... Då tänker man att det kanske ändå är värt att "bråka" lite med vissa energitjuvar... :) Nåja, Chefen är ju tillbaka på måndag, så vi får väl se... :) På måndag ska jag även till universitetet! Ska bli skoj!!

Å nu ska jag borsta tänderna å lägga mig å läsa "Tusen strålande solar"...

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Sussi

Åh, den boken är så himla bra! Man vill aldrig lägga den ifrån sig!! Ha det så gott!

2009-08-28 @ 09:02:43
URL: http://byabetraktelser.blogg.se/
Postat av: milla

superbok!!!! Måste sträckläsas =)

Kram!!!

2009-08-29 @ 10:41:24
URL: http://millasplejs.blogg.se/
Postat av: Anci

Ja, tjejer, den verkar riktigt bra! Det är min "busslektyr" när jag åker hem från jobbet å resorna går fort! :)

2009-08-29 @ 11:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0