Dagen som ska vara som ett skämt

Denna dag ska ju gå i "lurandets" tecken, men så vitt jag vet har jag ännu inte blivit lurad... Fast å andra sidan hade jag vetat om det så hade jag kanske heller inte blivit lurad! :)

Idag har vi haft "Barnens Vasalopp" på jobbet! Och vi hade beställt vackert väder å fick det oxå! :) Det var en mycket lyckad tillställning där alla verkade nöjda å glada! Jag stod i starten å skickade iväg barnen... Det är så underbart å de deras förväntan! :) Och som dom har tränat! Det har åkts skidor för glatta livet! Vi har ett skidspår inne på gården å det är himla bra, för då kan alla åka... Vissa åker ju tre minuter andra en hel förmiddag... :)

Den här veckan har då (som vanligt) gått fort! I söndags var jag på ett års kalas... Jubilaren verkade mycket nöjd! Hon tittade storögd på oss när vi sjöng för henne, sen mumsade hon på sin egen tårta och öppnade paket... Jag tror ju inte riktgt hon var medveten om att det var henne vi firade, men hon var i alla fall glad över uppståndelesen... :) Efter kalaset fick jag skjuts till familjen i Sunderbyn, där fick jag middag, vaktade lite barn å myste på med mamman! :) På det hela taget en mycket bra söndag!! Ja, hela helgen har varit riktigt bra!!

Igår var jag barnvakt hos "min familj" E var oxå där med barnen ett tag, så vi fixade middag å så fick barnen umgås med varandra... De verkade nöjda! Storkillen i familjen tyckte i alla fall att vi ska göra om det! :) Barn är verkligen fantastiska!!! :) Jag övar ju för fullt på det där med småbarns-liv... Månne om man ska våga sig på det själv?! :) Den som lever får se! Ibland kan jag tänka att jag har det ju så himla bra med alla "mina" barn, så varför skaffa egna?! Fast samtidigt är det ju så att man kanske ändå vill uppleva det där med egna barn... Som sagt, den som lever får se! :) Jag njuter i alla fall till max av dom barnen jag har!! :)

Till helgen blir det byn! Såvida inget oförutsett inträffar... Ska bli skoj å träffa människorna där! Vissa är det ju en evighet sen jag sett sist! Typ jul, eller?? Kan det va sant??!! Det blir i alla fall pub-kväll på Hotellet på lördag... Å skotertävlingar typ hela helgen... :) Jaja, det blir nog riktigt trevligt! :)

Idag är det onsdag å alltså en av favvo-serierna på TV kl. 21...

Ha det gott där ute!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Milla

är d pub på 3an???? Vad skoj! Röjj lite från mig, har en envis förkylning så d blir att stanna i pajkko å kurera =/

2009-04-01 @ 21:25:25
Postat av: L

Jag har hört att det kan vara hög fångstgaranti om man fiskar på kvällstid vid festliga tillfällen. Frågan är, sover du i soffan och kan någon i såfall stänga locket? Fröken C????Kram

2009-04-02 @ 12:36:05
URL: http://mammakraft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0